Vaccinul împotriva dependenţei de nicotină are rezultate promiţătoare - VIDEO

Serul îl ajută pe fumător să reducă numărul ţigărilor şi în cele din urmă să renunţe complet, informează www.stirileprotv.ro.

29 afișări
Imaginea articolului Vaccinul împotriva dependenţei de nicotină are rezultate promiţătoare - VIDEO

Vaccinul împotriva dependenţei de nicotină are rezultate promiţătoare in primele teste pe oameni (Imagine: Mediafax Foto)

Statele Unite numara nu mai puţin de 44 de milioane de fumători. Dintre aceştia, 70% declară că vor să se lase şi în jur de 40% chiar renunţă, in fiecare an la acest viciu. Dar cei mai mulţi cad din nou, după o vreme, în capcana dependenţei de nicotină.

Citeşte mai multe despre vaccinul împotriva dependenţei de nicotină pe www.stirileprotv.ro.

Video www.stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici