VIDEO emoţionant: Cum descriu nevăzătorii frumuseţea

Auzul păsărilor ciripind, mirosul prăjiturilor abia scoase din cuptor, senzaţia resimţită atunci când picioarele ating iarba proaspătă sunt, în opinia persoanelor care nu pot vedea, experienţe ce fac viaţa frumoasă.

993 afișări
Imaginea articolului VIDEO emoţionant: Cum descriu nevăzătorii frumuseţea

VIDEO emoţionant: Cum descriu nevăzătorii frumuseţea (Imagine: Captură video)

Într-un video emoţionant postat pe site-ul Buzzfeed, un grup de femei şi bărbaţi nevăzători descriu ce înseamnă pentru ei frumuseţea, scrie The Huffington Post.

"Pierderea vederii a fost o binecuvântare pentru mine. Nu-mi pasă ce naţionalitate au oamenii, nu-mi pasă cât sunt de înalţi sau de scunzi, de graşi sau de slabi. O persoană este frumoasă dacă este sinceră cu ea însăşi", spune un bărbat cu zâmbetul larg pe buze.

Videoclipul, postat în această săptămână, a înduioşat multă lume.

"Această înregistrare este deosebită", a scris cineva pe YouTube, în timp ce o altă persoană a scris: "Îmi pare rău că nu am acordat atenţia cuvenită tuturor acestor lucruri. Acum îmi voi închide telefonul şi TV-ul şi voi merge afară".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici