Voinţa - singurul aliat în lupta antifumat

Plasturii, guma de mestecat şi pastilele sunt inutile în lupta împotriva fumatului. O echipă de cercetători de la Universitatea Sydney, din Australia, a ajuns la concluzia că voinţa este singura soluţie pentru a scăpa de acest viciu, după ce au analizat 511 studii publicate în ultimii ani, informează "Gândul".

57 afișări
Imaginea articolului Voinţa - singurul aliat în lupta antifumat

Voinţa - singurul aliat în lupta antifumat (Imagine: Mediafax Foto)

Mai mult, persoanele care vor să renunţe la fumat cu ajutorul plasturilor sau al gumelor de mestecat nu fac nimic altceva decât să îşi păcălească organismul. Specialiştii spun că şi aceste soluţii conţin nicotină, deci dependenţa de această substanţă nu va dispărea, deoarece organismul va primi zilnic doze de nicotină.

Citeşte mai multe despre cum te poţi lăsa de fumat pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici