Zece otrăvuri pentru ten: topul celor mai toxice cosmetice

Fardul de obraz ColorStay Cheek Color Mineral de la Revlon şi fardul de ochi Beyond Color Radiant Lifting de la Avon se află în topul celor mai toxice cosmetice pentru faţă realizat de organizaţia non-profit Environmental Working Group.

4526 afișări
Imaginea articolului Zece otrăvuri pentru ten: topul celor mai toxice cosmetice

Zece otrăvuri pentru ten: topul celor mai toxice cosmetice (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

O femeie care locuieşte în Statele Unite foloseşte în fiecare dimineaţă 12 produse de îngrijire şi înfrumuseţare. Brandurile pe care femeile le folosesc frecvent pentru a arăta cât mai bine pot avea în compoziţie produse chimice cu efecte negative asupra sănătăţii. Acestea au fost asociate cu cancerul, îmbolnăvirea diverselor organe şi defecte la naşterea copiilor.

Cosmeticele nu sunt supravegheate cu la fel de mare atenţie precum alimentele sau produsele farmaceutice, potrivit Food&Drug Administration (FDA).

Citeşte mai multe despre cele mai toxice produse cosmetice pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici