Ziua Internaţională a Somnului, sărbătorită în acest an pe 15 martie - VIDEO

Ziua Internaţională a Somnului este sărbătorită în acest an pe 15 martie, iar motto-ul evenimentului este "un somn bun, o îmbătrânire sănătoasă".

4288 afișări
Imaginea articolului Ziua Internaţională a Somnului, sărbătorită în acest an pe 15 martie - VIDEO

Ziua Internaţională a Somnului, sărbătorită în acest an pe 15 martie (Imagine: Shutterstock)

Ziua Internaţională a Somnului este sărbătorită începând din 2008 în cea de-a treia zi de vineri din luna martie. Evenimentul este o celebrare a somnului şi un apel la acţiune în ceea ce priveşte problemele legate de somn, în domenii ca medicina, educaţia, aspectele sociale şi şofatul.

Evenimentul este organizat de Comitetul pentru Ziua Internaţională a Somnului din cadrul Asociaţiei Medicinei pentru Somn şi are ca scop diminuarea problemelor pe care societatea le are în legătură cu somnul, printr-o prevenire mai bună a tulburărilor de somn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici