8 filme se lansează la final de an. Iată ce poţi viziona în luna decembrie

  • Finalul de an vine cu nouăţi cinematografice.
  • În luna decembrie vom vedea un pic din toate: de la filme de groază, la comedii sau de la drame biografice, la musicaluri animate.
2301 afișări
Imaginea articolului 8 filme se lansează la final de an. Iată ce poţi viziona în luna decembrie
Cinematografele din întreaga lume continuă să funcţioneze chiar şi în mijlocul pandemiei, astfel studiourile pot, în sfârşit, să lanseze toate acele filme care au trebuit amânate,  iar decembrie se numără printre aceste cazuri fericite. 

1. West Side Story (10.12.2021)

 
Este o adaptare muzicală a temei tragico-romantică de William Shakespeare, transpusă în zilele noastre de Leonard Bernstein, sub formă de muzical. În locul familiilor învrăjbite, Montague şi Capulet, acum se înfruntă două grupări din New York. 
 
Acţiunea se desfăşoară într-un cartier mărginaş, unde se desfăşoară o luptă teribilă dintre două bande rivale, una de americani şi cealaltă de portoricani, care-şi dispută supremaţia în cartier.
 
Tema centrală o reprezintă dragostea interzisă între Tony, liderul americanilor din banda The Jets, şi frumoasa Maria, portoricana de la The Sharks. După tensiuni şi lupte, Maria îl găseşte mort pe iubitul ei şi decide să se sinucidă, precum în drama lui Shakespeare. Cu toate acestea, totul se termină cu o împăcare generată de protestul energic al Mariei împotriva duşmăniilor şi luptelor.

2. National Champions (10.12.2021)

3. Spider-man: No Way Home (17.12.2021)

 
Pentru prima dată în istoria cinematografică a lui Spider-Man, acesta este demascat şi nu mai găseşte nicio variantă de a-şi separa viaţa normală de presiunile şi riscurile care vn la pachet cu ceea ce înseamnă a fi un supererou. El se vede nevoit să îi ceară ajutorul lui Doctor Strange însă lucrurile devin şi mai periculoase decât se aştepta, forţându-l să descopere ce înseamnă cu adevărat a fi Spider-Man.
 
Alături de Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch şi Marisa Tomei fac parte din distribuţie.
 
Spider-Man este primul film din epoca pandemiei care a depăşit 100 de milioane de dolari într-un singur weekend. Doar un singur film, continuarea benzilor desenate de la Sony Venom: Let There Be Carnage, a ajuns aproape de atingerea acestui prag cu venituri de 90 de milioane de dolari la nivel intern.

4. Nightmare Alley (17.12.2021)

5. Te Matrix Ressurections (22.12.2021)

Este un film american de acţiune SF produs, co-scris şi regizat de Lana Wachowski. 
 
La douăzeci de ani după evenimentele din The Matrix Revolutions,  Neo trăieşte o viaţă aparent obişnuită sub identitatea sa originală ca Thomas A. Anderson în San Francisco, cu un terapeut care îi prescrie pastilele albastre pentru a contracara lucrurile ciudate şi nenaturale pe care le zăreşte ocazional.  El întâlneşte şi o femeie care pare a fi Trinity, dar niciuna dintre ele nu îl recunosc. Cu toate acestea, când o nouă versiune a lui Morpheus îi oferă pastila roşie şi îşi redeschide mintea către lumea Matrix, care a devenit mai periculoasă, Neo se alătură unui grup de rebeli pentru a lupta cu un nou inamic.
 

6. Sing 2 (22.12.2021)

7. The King’s Man (22.12.2021) 

În timp ce o colecţie de cei mai răi tirani şi minţi criminale din istorie se adună pentru a pune la cale un război pentru a distruge milioane de oameni, un bărbat şi protejatul său trebuie să alerge împotriva timpului pentru a-i opri.

8. American Underdog (25.12.2021)

American Underdog relatează povestea adevărată a lui Kurt Warner, care a trecut de la rafturile unui supermarket la campion MVP NFL, Super Bowl MVP şi quarterback Hall of Fame.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici