Adolescenţi condamnaţi la 71 de ani de închisoare, după au luat viaţa unui băiat şi l-au filmat în timp ce gemea de durere | FOTO

Mai mulţi adolescenţi din Marea Britanie, care au înjunghiat anul trecut un băiat dintr-o gaşcă rivală şi l-au filmat în timp ce gemea de durere, au primit, în total, 71 de ani de închisoare.

13390 afișări
Imaginea articolului Adolescenţi condamnaţi la 71 de ani de închisoare, după au luat viaţa unui băiat şi l-au filmat în timp ce gemea de durere | FOTO

Cazul ”brutal” care a şocat o ţară întreagă: Adolescenţi condamnaţi la ZECI de ani de închisoare, după au luat viaţa unui băiat dintr-o gaşcă rivală. Ce a făcut unul dintre criminali în timp ce tânărul gemea de durere | FOTO

Cemeren Yilmaz, 16 ani, a fost rănit grav pe străzile din Bedford, în luna septembrie a anului trecut, de o gaşcă formată de 4 adolescenţi înrudiţi: Jacob Morgan (15 ani), Ramon Djauna (15 ani), Caleb Brown (16 de ani) şi Aaron Miller (20 de ani), potrivit Metro.

În ziua atacului, Cemeren a fost urmărit pe stradă de cei patru tineri, pus la pământ cu un ciocan şi înjunghiat. Unul dintre autorii odiosului incident a scos telefonul şi a început să filmeze în timp ce respira cu greutate din cauza loviturilor.

Cemeren a murit o zi mai târziu în spital. Doctorii au numărat pe corpul său nu mai puţin de 50 de lovituri de cuţit, organele sale fiind distruse aproape în totalitate. Procurorii au arătat în instanţă că băiatul mai avea craniul fracturat – de la lovitura de ciocan – şi că a intrat în stop cardio-respirator de două ori.

În timpul procesului, judecătorii au mai fost informaţi că Cemeren i-a spus fratelui său că se aştepta ca cei patru să-l atace, iar dacă va fi prins de aceştia ”se va termina grav”, arătând că gaşca rivală ”nu au milă”.

Procurorii au catalogat cazul drept ”grotesc” şi ”şocant”, iar poliţiştii spun că a fost unul dintre cele mai ”brutale” cazuri din ultimii 25 de ani.

”Faptul că cei implicaţi sunt copii e şi mai şocant. Toţi cei patru l-au atacat pe Cemeren în timp ce era la pământ. (...) Un asemenea act de violenţă nu are ce căuta pe străzile din Bedford. Cei responsabili pentru acest atac merită să stea foarte mult timp în închisoare. (...)”, a arătat poliţia într-un comunicat.

Aaron Miller a primit cea mai grea pedeapsă: 20 de ani de închisoare. Ceilalţi trei au fost condamnaţi la câte 17 ani de închisoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici