„Afacerea” amoroasă a lui Bezos. Tabloidul National Enquirer ar fi cumpărat cu bani grei mesajele compromiţătoare

Reprezentanţii publicaţiei National Enquirer ar fi cumpărat mesaje intime pe care şi le-au trimis prin telefon Jeff Bezos, CEO al Amazon, şi Lauren Sanchez, o fostă realizatoare de televiziune, cu care acesta ar fi avut o relaţie, de la fratele femeii, potrivit The Wall Street Journal.

1702 afișări
Imaginea articolului „Afacerea” amoroasă a lui Bezos. Tabloidul National Enquirer ar fi cumpărat cu bani grei mesajele compromiţătoare

Scandalul amoros al lui Bezos. Tabloidul National Enquirer ar fi cumpărat cu bani grei mesajele compromiţătoare

Reprezentanţii publicaţiei americane i-ar fi plătit fratelui acesteia, Michael Sanchez, suma de 200.000 de dolari pentru a avea acces la mesaje, potrivit unor surse citate de The Wall Street Journal.

Publicaţia a mai scris că Sanchez, cunoscut ca un suporter al preşedintelui american Donald Trump, a calificat informaţia drept "vechi speculaţii".

La începutul lunii ianuarie, fondatorul companiei Amazon a anunţat pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter că el şi soţia sa, MacKenzie, divorţează după o căsnicie de 25 de ani.

Bezos, în vârstă de 54 de ani, şi MacKenzie, în vârstă de 48 de ani, divorţează pe cale amiabilă, se mai arăta în mesajul publicat pe Twitter.

"Ne simţim extrem de norocoşi că ne-am cunoscut şi extrem de recunoscători pentru fiecare an de căsnicie", a mai scris acesta. "Dacă am fi ştiut că ne vom despărţi după 25 de ani, tot ne-am fi căsătorit", a adăugat acesta.

În ziua în care şi-a anunţat Bezos divorţul, tabloidul american National Enquirer a scris că va publica presupuse mesaje intime pe care şi le-au trimis proprietarul companiei Amazon şi Lauren Sanchez, o fostă realizatoare de televiziune, cu care acesta ar fi avut o relaţie.

În februarie, Bezos, cel mai bogat om din lume, l-a acuzat de şantaj pe proprietarul tabloidului National Enquirer - American Media Inc. -, spunând că acesta l-a ameninţat că va face publice "fotografii intime" ale sale, pe care le-ar fi trimis iubitei lui.

Proprietarul National Enquirer, care ar avea legături strânse cu preşedintele american Donald Trump, i-ar fi spus miliardarului că publică fotografiile dacă acesta nu va spune public că articolele despre el nu sunt motivate politic.

"Bineînţeles că nu vreau ca aceste fotografii personale să fie publicate, dar nu voi reacţiona la binecunoscuta lor practică de şantaj, favoruri politice şi corupţie", a scris Bezos la momentul respectiv pe blogul său. "Prefer să iau atitudine şi să văd ce consecinţe derivă din acest lucru", a mai spus acesta.

La scurt timp după, proprietarul National Enquirer a respins acuzaţiile de "şantaj", spunând că articolul despre o relaţie extramaritală în care este implicat cel mai bogat om din lume a fost legal şi că va investiga afirmaţiile acestuia.

Bezos, compania sa Amazon şi publicaţia pe care o deţine, The Washington Post, au fost ţinte ale unor atacuri pe platforma Twitter din partea lui Donald Trump. În The Washington Post au fost publicate mai multe articole critice la adresa preşedintelui american.

Jeff Bezos a devenit milionar în 1997 şi, în prezent, este cel mai bogat om din lume, cu o avere de 135 de miliarde de dolari, potrivit indexului Bloomberg privind milionarii.

Anul acesta, Amazon, fondată acum 25 de ani, a devenit cel mai bine evaluată companie listată din lume, depăşind Microsoft. Cel mai mare retailer online a fost evaluat la 797 de miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici