Artistul Mark Stam a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

  • Mark Stam şi-a făcut testul pentru Covid-19 iar rezultatul pozitiv l-a uimit
  • Artistul s-a întors din Republica Moldova fără simptome
  • Mark stă în izolare şi îşi va face încă un test ca să fie sigur că disgnosticul este corect
636 afișări

Tânărul artist în vârstă de 22 de ani a fost plecat acasă, în Republica Moldova, timp de două luni iar la întoarcere a vrut să îşi facă testul de COVID-19 pentru siguranţa lui şi a celor din jur. Artistul spune că nu a avut şi nu are niciun simptom, se simte foarte bine, dar pentru a-şi relua activităţile de artist s-a gândit să îşi facă testul. Rezultatul l-a surprins chiar şi pe cântăreţ, nu şi-a imaginat nicio clipă că ar fi pozitiv.

„Când am venit la Bucureşti mi s-a spus: ca să pot să vin la studio să lucrez este obligatoriu să mă testez pentru Covid-19. Eu - foarte convins că n-are cum, 100% trebuie să fie negativ pentru că eu m-am protejat plus că am o imunitate bună”, povesteşte Mark Stam.

„M-au intrebat dacă prezint oarecare simptome şi le-am spus că nu, totul e ok şi au spus că <<probabil eşti asimptomatic, însă o să trebuiască să îţi mai facem un test adiţional>>. Nu ştiu, poate a fost o micuţă eroare, cine ştie, că totul poate să fie posibil sau poate nu, poate într-adevar aşa este. De asta este mai bine să ne confirmăm totul ca să ştim exact ce trebuie să facem.”

„Stăteam şi mă gândeam şi eu oricum nu prea m-am văzut cu mulţi oameni toate săptămânile astea, doar cu echipa şi familia. Nimeni din familia mea nu a dat niciun semn de un simptom sau ceva de genul, adică totul era ok”, mai spune artistul.

Mark Stam este în izolare acasă şi urmează un tratament prescris de medici. Tânărul din Moldova a lansat noua lui piesă, ”Lasă-mă”, în urmă cu trei săptămâni şi deja se bucură de succes, single-ul are peste 1.300.000 de vizualizări pe Youtube.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici