Ascultă SMART RADIO. Documentarul ”Sting : A Free Man”, joi în Capitală, o proiecţie-avanpremiera pentru DokStation 2019

Filmul documentar ”Sting : A Free Man” este proiectat joi, de la ora 19.00, la Fabrica Gastropub, în avanpremiera ediţiei a 4-a a DokStation, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica muzicianului britanic în playlistul zilei.

211 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Documentarul ”Sting : A Free Man”, joi în Capitală, o proiecţie-avanpremiera pentru DokStation 2019

Ascultă SMART RADIO. Documentarul ”Sting : A Free Man”, joi în Capitală, o proiecţie-avanpremiera pentru DokStation 2019

Joi, 15 august, începând cu ora 19.00, are loc avanpremiera celei de-a patra ediţii a DokStation Music Documentary Film Festival, la Fabrica Gastropub (Splaiul Unirii, 160).

În avanpremiera ediţiei a 4-a a DokStation, va fi proiectat, în premieră naţională, filmul documentar Sting : A Free Man (2017, regia: Julie Veille), precedat de o selecţie muzicală din discografia Sting şi The Police. Regizat de Julie Veille, documentarul este o ocazie unică de a-l descoperi pe apreciatul muzician britanic, prin intermediul unor interviuri exclusive, dar şi din perspectiva altor artişti faimoşi, ca Will I Am, Zucchero sau Bob Geldof. O incursiune inspiraţională în lumea muzicală şi viaţa personală a uneia dintre cele mai influente vedete actuale, arată organizatorii evenimentului. Intrarea este liberă.

O idee despre poveste se poate face aici https://youtu.be/qWFhDqaeTnA

Cu peste 100 de milioane de discuri vândute, 17 premii Grammy şi un loc de seamă în Rock and Roll Hall of Fame, Sting este un artist unic, indiferent de stilul muzical abordat.
În pofida succesului său pe plan internaţional, se ştiu prea puţine despre omul din spatele numelui de scenă. Sub masca de star rock se ascunde un intelectual, un om liber, dar fragil, care foloseşte arta drept canal de comunicare pentru gândurile sale lăuntrice, dar şi pentru opinii incisive despre subiecte actuale.A patra ediţie DokStation Music Documentary Film Festival va avea loc în perioada 12-15 septembrie 2019, în Bucureşti. Festivalul va aduce în faţa publicului bucureştean proiecţii, concerte, evenimente şi ateliere pentru copii şi tineri, atât în clădiri cu istorie şi tradiţie, cât şi în spaţii neconvenţionale.

Evenimentele DokStation 2019 vor fi găzduite de Control Club, Fabrica Gastropub, Expirat - Halele Carol, Plaza România şi Apollo 111. Programul proiecţiilor şi evenimentelor va fi disponibil la dokstation.ro. A patra ediţie DokStation Music Documentary Film Festival este organizată de Wearebasca şi Asociaţia DokStation şi prezentată de Orange. Parteneri: CNC, Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sectorul 6, Cohn and Jansen JWT, Control Club, Apollo111, Expirat – Halele Carol, Plaza România, Fabrica Gastropub, Cărtureşti, TANĂNANA.

Piesele lui Sting se regăsesc pe 14 august la Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici