Bărbatul din Vaslui care şi-a omorât iubita, în stare gravă după ce a făcut stop cardiac

Bărbatul din Pădureni, judeţul Vaslui, acuzat că şi-a omorât concubina, duminică, este în stare gravă în Spitalul Judeţean Vaslui,la Terapie Intensivă, după ce a făcut un stop cardio-respirator. Acesta fusese transferat de la Huşi la Vaslui, pentru un consult psihiatric şi urma să se întoarcă la Huşi.

1600 afișări
Imaginea articolului Bărbatul din Vaslui care şi-a omorât iubita, în stare gravă după ce a făcut stop cardiac

Bărbatul din Vaslui care şi-a omorât iubita, în stare gravă după ce a făcut stop cardiac

Bărbatul din localitatea Pădureni, judeţul Vaslui, care duminică după-amiază a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a înjunghiat concubina de 60 de ani este internat în stare gravă în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Vaslui, după ce a făcut stop cardio-respirator.

„El a reclamat, chiar el a sesizat autorităţile în legătură cu fapta comisă. Este vorba despre doi concubini, femeia ucisă era concubina autorului, cei doi locuiau singuri într-un canton silvic. A fost o singură lovitură de cuţit. Probabil s-au certat, nu se poate şti în acest moment care a fost motivul. Femeia a suferit o hemoragie internă care a dus la deces. Autorul a sesizat autorităţile, nu a plecat de la locul faptei, era în stare avansată de ebrietate. Pentru că legea nu permite audierea unei persoane care a consumat substanţe toxice, s-a luat decizia să îl ducem la spitalul din Huşi, ca să îl scoatem din beţie", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Sorin Armeanu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Medicii de la Spitalul din Huşi au cerut un consult psihiatric de la colegii de la Spitalul Judeţean Vaslui, iar bărbatul la fost transferat la această unitate medicală, unde a făcut stop cardio-respirator.

„De la Spitalul din Huşi a fost adus la Psihiatrie, pentru un consult psihiatric. Era seara, ei nu au gardă de psihiatrie. După ce a fost făcut consultul psihiatric, în momentul în care era pregătit să plece înapoi la Huşi a făcut stop cardiorespirator. A fost chemată Terapia Intensivă Mobilă, a fost resuscitat şi a fost dus în Terapie Intensivă. Este în stare foarte gravă", a declarat Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean Vaslui.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui fac cercetări într-un dosar de omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici