Bistriţa: Un medic şi un asistent medical au cerut testare pentru Covid, dar nu au mers să dea probe

  • Un medic şi un asistent medical din acelaşi cabinet de medicină de familie au cerut să fie testaţi pentru coronavirus.
  • Au fost programaţi pentru marţi, dar nu au mai mers la prelevarea probelor.
574 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Un medic şi un asistent medical au cerut testare pentru Covid, dar nu au mers să dea probe

Bistriţa: Un medic şi un asistent medical au cerut testare pentru Covid, dar nu au mers să dea probe

Conducerera Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa a anunţat posibilitatea testării gratuite Covid-19 pentru personalul medical - medici şi asistenţi medicali - din cabinetele medicilor de familie din întreg judeţul Bistriţa-Năsăud începând din 19 iunie.

Până miercuri, două persoane au cerut programare pentru testare, fiind vorba despre un medic şi un asistent medical din acelaşi cabinet de medicină de familie.

Programarea a fost făcută pentru data de 23 iunie, însă cele două persoane nu s-au prezentat pentru prelevarea probelor, arată Camelia Strungari, purtător de cuvânt al SJU Bistriţa.

Testarea personalului din cabinetele medicilor de familie se face gratuit în laboratorul de biologie moleculară RT-PCR al spitalului, finanţarea testelor fiind asigurată de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Rezultatele probelor sunt comunicate prin e-mail, în termen de cel mult 48 de ore de la recoltare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici