Câţi bani a câştigat Mugur Isărescu în 2016 ca guvernator al BNR

Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale, a încasat anul trecut venituri nete de 1 milion de lei, potrivit datelor din declaraţia sa de avere completată pe 14 iunie 2017.

3012 afișări
Imaginea articolului Câţi bani a câştigat Mugur Isărescu  în 2016 ca guvernator al BNR

Câţi bani a câştigat Mugur Isărescu ca guvernator al BNR în 2016

Guvernatorul BNR a avut venituri medii lunare în cuantum de 84.385 de lei pe lună, echivalentul a 18.700 de euro.

Veniturile din salarii ale guvernatorului din 2016, de 1.012.623 de lei, sunt în uşoară scădere (-12%) faţă de anul anterior, când Mugur Isărescu a încasat de la Banca Naţională suma de 1.144.069 lei.

Pe lângă veniturile de la BNR, guvernatorul a mai obţinut anul trecut peste 34.000 de lei din calitatea de membru titlular al Academiei Române, dar şi 1.200 de lei din activitatea didactică de la  Academia de Studii Economice.

Citiţi continuarea articolului pe zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici