Ce face Jurgen Klopp la beţie? Îl sună pe Alex Ferguson la 3 dimineaţa

  • Jurgen Klopp a primit trofeul Sir Alex Ferguson pentru cel mai bun antrenor din Premier League.
  • Chiar antrenorul de legendă al lui Manchester United a fost cel care l-a anunţat câştigător pe Klopp.
  • Alex Ferguson a dezvăluit că Jurgen Klopp l-a sunat la 3.30 dimineaţa să-i spună că a câştigat titlul.
1338 afișări

Jurgen Klopp a cucerit titlul în Premier League în acest sezon, primul pentru Liverpool după 30 de ani. Germanul a fost desemnat cel mai bun antrenor chiar de legenda lui Man United, Sir Alex Ferguson. Trofeul primit de Klopp pentru această performanţă poartă numele lui Alex Ferguson iar acesta a făcut o dezvăluire amuzantă după ce l-a anunţat pe câştigător.

"Personalitatea ta şi-a pus amprenta asupra întregului club. Cred că a fost o performanţă magnifică. Te voi ierta că m-ai trezit la ora 3.30 dimineaţa să-mi spui că ai câştigat titlul," a spus Alex Ferguson dupa anuntarea castigatorului. 
 
"Ştiu că nu este 100% potrivit să spun asta din postura de antrenor al lui Liverpool, dar îl admir pe Sir Alex Ferguson. Am luat împreună micul dejun. Nu sunt sigur că îşi aduce aminte, dar eu îmi aduc aminte bine. Pentru mine în acel moment a fost ca şi cum îl întâlneam pe Papa," a marturisit Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici