CEx PSD Bucureşti şi Ilfov: Susţinere pentru Dragnea şi Guvern, excludere pentru Chirica

Comitetele Executive (CEx) ale PSD Bucureşti şi Ilfov, reunite vineri în şedinţă comună, şi-au exprimat în unanimitate susţinerea politică pentru preşedintele PSD Liviu Dragnea şi pentru Guvernul Grindeanu, propunând totodată şi excluderea preşedintelui interimar al PSD Iaşi, Mihai Chirica.

1030 afișări
Imaginea articolului CEx PSD Bucureşti şi Ilfov: Susţinere pentru Dragnea şi Guvern, excludere pentru Chirica

CEx PSD Bucureşti şi Ilfov: Susţinere pentru Dragnea şi Guvern, excludere pentru Chirica

Într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, se arată că membrii celor două organizaţii au adoptat, în acest sens, trei rezoluţii. Rezoluţii similare au afost adoptate şi de alte Comitete Executive Judeţene ale altor filiale în cursul acestei săptămâni.

„Urmare a repetatelor poziţii exprimate în ultima vreme de către adversari politici ai PSD, prin care se încearcă cu obstinaţie acreditarea ideii că în partid sunt disensiuni majore care vor conduce inevitabil la o ruptură, membrii celor două organizaţii au adoptat trei rezoluţii prin care să dea un semnal puternic de unitate şi de sprijin pentru echipa care a câştigat cu un scor istoric alegerile din decembrie 2016”, se menţionează în comunicatul citat.

Potrivit sursei menţionate, prima rezoluţie se referă la susţinerea politică a lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD, despre care se menţionează că a fost "ales legitim în urma scrutinului intern din 11 octombrie 2015", iar a doua rezoluţie prevede sprijinul "nemijlocit" pentru Guvernul PSD-ALDE condus de Sorin Grindeanu, despre care se menţionează că a fost "instalat în funcţie în urma rezultatului alegerilor democratice din decembrie 2016".

Prin cea de-a treia rezoluţie, cele două organizaţii solicită BPN al PSD şi Comitetului Executiv Naţional excluderea din partid a preşedintelui interimar al PSD Iaşi, Mihai Chirica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici