Cosmin Olăroiu îi ajută pe medicii de la Matei Balş. Gestul făcut de antrenorul român

Cel mai bine plătit antrenor român, Cosmin Olăroiu, le asigură mesele medicilor de la spitalul Matei Balş prin restaurantele sale.

4189 afișări
Imaginea articolului Cosmin Olăroiu îi ajută pe medicii de la Matei Balş. Gestul făcut de antrenorul român

Cosmin Olăroiu îi ajută pe medicii de la Matei Balş. Ce gest a făcut antrenorul român

Antrenor la Jiangsu Suning, Olăroiu s-a întors în România din cauza coronavirusului din China şi aşteaptă ca pandemia să fie învinsă pentru ca fotbalul să poată fi reluat. Până atunci le oferă sprijin medicilor d de la Insitutul Matei Balş. Olăroiu nu este singurul din fotbal care face asta. Şi Gigi Becali, patronul FCSB, a cumpărat echipamente pentru medici.

"Primăria Capitalei a pus la dispoziţia spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg şi rămân peste noapte. Dimineaţa şi seara ei mănâncă la hotel.


Prânzul este asigurat de un sponsor care se numeşte Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cu ne poate ajuta şi ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi. Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie.

Alături de dumnealui au mai venit şi persoane să ne sponsorizeze", a spus managerul spitalului, Emilian Imbri, la Romania TV.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici