Crimă îngrozitoare la Cluj. Un tânăr şi-ar fi împins bunica de la etajul zece, după ce l-a atacat şi pe bunicul său/ Detalii despre agresor, date de mama sa

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au declanşat, vineri, o anchetă în cazul unui tânăr de 23 de ani din Cluj-Napoca, acuzat că şi-ar fi împins bunica în vârstă de 79 de ani de la etajul zece al unui bloc din cartierul Mănăştur, aceasta murind pe loc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4134 afișări
Imaginea articolului Crimă îngrozitoare la Cluj. Un tânăr şi-ar fi împins bunica de la etajul zece, după ce l-a atacat şi pe bunicul său/ Detalii despre agresor, date de mama sa

Un tânăr din Cluj şi-ar fi împins bunica de la etajul zece, după ce l-a agresat şi pe bunicul său. Femeia a murit

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că tânărul şi-ar fi agresat şi bunicul, care a fost transportat la UPU Cluj-Napoca, cu fracturi.

”Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au declanşat o anchetă în cazul unui tânăr de 23 de ani din Cluj-Napoca, urmând să se stabilească încadrarea faptei. Din primele cercetări, rezultă că, pe fondul unui conflict, tânărul şi-ar fi agresat bunicul în vârstă de 89 de ani, iar pe bunica sa, în vârstă de 79 de ani ar fi împins-o pe geamul balconului de la etajul zece al blocului din cartierul Mănăştur în care locuiau aceştia. Femeia a murit pe loc, iar bărbatul a fost transportat la UPU Cluj-Napoca”, au spus sursele citate.

Directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Monica Costin, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul de 89 de ani prezintă fracturi la faţă şi o plagă parietală stângă.

”A fost adus de un echipaj SMURD după ce a fost agresat de nepot. Este stabil hemodinamic şi i se fac investigaţii de computer – tomograf şi examen de specialitate maxilo – facial”, a spus Costin.

Mama tânărului de 23 de ani, care este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj pentru că şi-ar fi împins bunica pe geamul balconului de la etajul zece, susţine că acesta este bolnav psihic şi suferă de schizofrenie paranoidă.

Femeia a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că fiul său se află sub tratament medicamentos şi a fost şi internat în spital.

”Copilul este bolnav psihic, diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, are certificat medical. Este sub tratament medicamentos. A fost şi internat în spital”, a spus aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici