CUTREMURUL din Italia: Un copil de 11 ani este cel de-al şaselea român din Italia în cazul căruia MAE a confirmat decesul. Mama lui a fost găsită după şapte ore de căutări

Un copil de 11 ani este cel de-al şaselea român din Italia în cazul căruia MAE a confirmat, vineri, decesul, în urma cutremurelor, micuţul fiind găsit, joi seara, sub dărâmături, în timp ce mama lui, găsită mai devreme, a fost operată într-un spital din Rieti, declară preotul Bogdan Gheorghică.

5431 afișări
Imaginea articolului CUTREMURUL din Italia: Un copil de 11 ani este cel de-al şaselea român din Italia în cazul căruia MAE a confirmat decesul. Mama lui a fost găsită după şapte ore de căutări

Un copil de 11 ani este cel de-al şaselea-lea român din Italia în cazul căruia MAE a confirmat decesul

CUTREMURUL din Italia.  Preotul Bogdan Gheorghică de la Parohia Ortodoxă "Sfântul Proroc Elisei" din Fermo a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că micuţul de 11 ani este cel de-al şaselea român din Italia în cazul căruia MAE a confirmat decesul, în urma cutremurelor din centrul Italiei.

Copilul a fost găsit mort, joi seara, sub dărâmături, în Amatrice, la aproape 48 de ore de la primul cutremur.

Potrivit sursei citate, mama copilului, rănită în urma cutremurului, a fost găsită după circa şapte ore.

"Copilul era sub ruine din noaptea de marţi spre miercuri. Mama lui a fost găsită după circa şapte ore, rănită. Ne-a spus că în cele şapte ore cât a stat sub ruine nu a auzit eventuale strigăte ale copilului ei, care în momentul cutremurului se afla în camera sa", a spus preotul Bogdan Gheorghică.

Potrivit acestuia, mama copilului a fost operată într-un spital din Rieti şi starea ei este stabilă.

Întrebat despre tatăl copilului, preotul a afirmat că deocamdată nu există informaţii despre acesta.

CUTREMURUL din Italia.  Vineri, al şaselea român care şi-a pierdut viaţa în cutremurul din Italia a fost confirmat de Ministerul Afacerilor Externe.

Totodată, MAE a informat că medicii curanţi au comunicat Ambasadei României la Roma că starea celor 5 răniţi este momentan stabilă, viaţa nefiindu-le pusă în pericol.

De asemenea, continuă demersurile pentru identificarea altor 17 cetăţeni români daţi dispăruţi. Verificările în acest sens se efectuează în permanentă coordonare cu autorităţile italiene competente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici