EXCLUSIV  Dan Şucu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Dan Şucu: Afacerea noastră a trecut neaşteptat de bine prin pandemie pentru că tipul nostru de produs, de unde era la mijlocul nevoilor clientului, în lista de priorităţi, a urcat deja foarte sus. Stând foarte mult acasă şi cheltuind mai puţin pe restaurant sau vacanţe, clientul a hotărât că vrea să-şi îmbunătăţească casa.
  • Dan Şucu: Automat, de exemplu, noi am ajuns în momentul de faţă la peste 30% vânzări online, de unde eram undeva spre 14%. Deci aproape o tremie din ce vindem, vindem online. Modelele, cum suntem noi, pe piaţa americană au depăşit 50% vânzarea online. Această pandemie nu a făcut decât să accelereze o tendinţă care era deja prezentă.
  • Dan Şucu: În ultima vreme, parcă a început o nouă eră de stat la masă. Vindem mult mai mult partea asta de veselă de sufragerie, tot ce vine în partea asta de bucătărie de care ai nevoie la gătit. Este clar că imposibilitatea de a merge la restaurant te forţează să faci lucrurile acasă.
147 afișări
Imaginea articolului Dan Şucu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Duminică, 14 martie, Dan Şucu, antreprenor, proprietarul Mobexpert, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cum au trecut afacerile cu mobilă prin pandemie? Ce schimbări a adus pandemia în materie de mobilă? Care sunt noile tendinţe? Cum se va reflecta munca de acasă în imobiliare şi mobilier? Cât de mult pot influenţa patronatele deciziile politice şi cum? De ce a ajuns birocraţia cel mai important partid din România?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici