Demisie din USR: Reper-ul lui Cioloş mai recuperează un parlamentar

Deputatul Cătălin Teniţă a anunţat, marţi, că demisionează din USR şi se înscrie în formaţiunea fondată de Dacian Cioloş, Reper: „Cred că responsabilitatea mea actuală este să aduc împreună oamenii care înţeleg că suntem la mijlocul drumului către o Românie mai bună şi că nu putem sta deoparte”.

413 afișări
Imaginea articolului Demisie din USR: Reper-ul lui Cioloş mai recuperează un parlamentar

Demisie din USR: Reper-ul lui Cioloş mai recuperează un parlamentar

„Am decis să îmi dau demisia din USR şi să mă alătur, de la 1 septembrie, Partidului REPER. Cred că responsabilitatea mea actuală este să aduc împreună oamenii care înţeleg că suntem la mijlocul drumului către o Românie mai bună şi că nu putem sta deoparte. De aceea, voi căuta să coagulez alături de ei o mişcare reformatoare pentru România”, transmite Cătălin Teniţă.

El precizează că „nu este un abandon”.

„Mă alătur unor colegi de-ai noştri care sunt îndreptăţiţi să fie reprezentaţi şi ale căror energii trebuie utilizate în politică, colegi care acum construiesc REPER. Rămân în continuare deschis proiectelor din USR şi vă stau oricând la dispoziţie pentru consultări şi întrebări în cadrul cabinetului parlamentar. Le mulţumesc în mod deosebit colegilor din echipa CURAJ pe lista cărora am candidat la preşedinţia USR. Cred ca opţiunea lor de a rămâne în partid ca un grup de reformă internă este o opţiune la fel de validă şi de curajoasă ca aceea de a construi alternative din exterior, şi îi îndrum pe toţi cei care decid să rămână în USR să îi susţină. Cred în partide deschise, în care cei care au viziuni comune dialoghează şi lucrează împreună într-un mod deschis şi eficient. Vă invit să fiţi alături de mine, alături de noi. Vă invit să lucrăm împreună şi în 2024 să trecem împreună pragul speranţei, prin muncă susţinută”, încheie Teniţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici