Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, surprinsă îmbrăţişându-se cu Colin Farrell, în timpul filmărilor în Bucureşti

Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, şi Colin Farrell au fost surprinşi miercuri de fotografi în timpul filmărilor pentru thrillerul S.F. ”Voyagers” în Bucureşti, arată Daily Mail.

7936 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, surprinsă îmbrăţişându-se cu Colin Farrell, în timpul filmărilor în Bucureşti

Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, surprinsă îmbrăţişându-se cu Colin Farrell, în timpul filmărilor în Bucureşti

Cei doi actori fac parte din echipa care a început să filmeze la Bucureşti la finalul lunii iulie cu regizorul Neil Burger, cunoscut pentru pelicule ca ”Limitless/ Dincolo de limite” sau ”The Illusionist/ Iluzionistul”.

 

 

Lily-Rose Depp şi Colin Farrell au fost surprinşi îmbrăţişaţi într-o pauză de filmare.

Actriţa în vârstă de 20 de ani încearcă să iasă din umbra părinţilor ei mult mai cunoscuţi, Vanessa Paradis şi Johnny Depp.

 

 

Potrivit platformei Variety, în producţia filmată la Bucureşti joacă, alături de Lily-Rose şi Colin, Tye Sheridan, care a jucat rolul Scott Summers / Cyclops în seria X-Men şi Fionn Whitehead, cunoscut din producţia ”Dunkirk”.

Cel mai recent proiect la care a colaborat Lily-Rose este comedia ”L'homme fidèle/ Un om fidel”, comedia franţuzească în care a ţinut capul de afiş alături de Laetitia Casta şi Louis Garrel.

Colin Farrell filmează la Bucureşti după ce a dezvăluit că în timpul producţiei pentru ”Minority Report” a avut nevoie şi de 56 de duble pentru o replică mai complicată, din cauza mahmurelii.

Farrell a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut cu consumul de alcool, fiind internat într-o clinică de dezalcolizare în 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici