FOTO | Jimmy Carter, fost preşedinte american, spitalizat în Canada, după ce toată săptămâna a ajutat la construirea unor case, la un eveniment caritabil

Jimmy Carter, fost preşedinte al SUA, în vârstă de 92 de ani, a fost spitalizat din cauza deshidratării, după ce a participat în cadrul unui eveniment caritabil, în Winnipeg, Canada, conform presei canadiene, citate de BFM TV.

1217 afișări
Imaginea articolului FOTO | Jimmy Carter, fost preşedinte american, spitalizat în Canada, după ce toată săptămâna a ajutat la construirea unor case, la un eveniment caritabil

Jimmy Carter, fost preşedinte american, spitalizat în Canada

Cel de-al 39-lea preşedinte al SUA "a lucrat întreaga săptămână" la proiecte caritabile ale organizaţiei non-guvernamentale Habitat for Humanity şi a fost "evacuat" de la eveniment "pentru a fi pus sub observaţie medicală", în urma deshidratării, conform unui comunicat publicat pe site-ul Carter Center.

Conform unei televiziuni americane, Jimmy Carter părea epuizat în cadrul apariţiei sale publice şi şi-ar fi pierdut cunoştinţa când ar fi ieşit din luminile camerelor de filmat.

Jimmy Carter s-a oferit voluntar să ajute la construirea unor case în cadrul Habitat for Humanity, în Edmonton, Alberta, Canada.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici