FOTO Urgie în Vaslui. Maşini răsturnate sub podeţe. Un kilometru dintr-un drum judeţean, rupt de ape

  • Mai multe gospodării au fost inundate, judeţ afectate orele trecute de Cod Roşu
  • Totodată, un kilometru din drumul judeţean 159 din Vaslui a fost rupt din cauza inundaţiilor
8078 afișări
Imaginea articolului FOTO Urgie în Vaslui. Maşini răsturnate sub podeţe. Un kilometru dintr-un drum judeţean, rupt de ape

FOTO Urgie în Vaslui. Maşini răstunate sub podeţe. Un kilometru dintr-un drum judeţean, rupt de ape

Mai multe gospodării au fost inundate şi aproximativ un kilometru din drumul judeţean 159 din Vaslui a fost rupt din cauza inundaţiilor din ultimele ore.
 
Potrivit ISU Vaslui, Garda II Negreşti şi Punctul de Lucru Ivăneşti au intervenit în noaptea de duminică spre luni, cu două autospeciale, două motopompe şi echipaje specializate pentru evacuarea apei din case şi curţi în localităţile Rafaila şi Gârceni.
 
Pompierii au intervenit la Rafaila pentru evacuarea apei din patru case, 11 curţi si 12 anexe. De asemenea, din cauza inundaţiilor care au afectat localitatea Rafaila, două persoane au fost evacuate la rude.
 
În localitatea Gârceni, pompierii vasluieni au evacuat apa din patru case şi 20 curţi. Aici, toate căile de comunicaţie au fost inundate şi aproximativ un kilometru din Drumul Judeţean 159 este afectat, asfaltul fiind rupt pe o suprafaţă destul de mare.
 
Judeţul Vaslui a fost sub avertizare cod roşu, apoi cod portocaliu, duminică, din cauza ploilor puternice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici