GALERIE FOTO. Lume în parcul Cişmigiu, la miezul nopţii. Cum au profitat românii de ridicarea stării de urgenţă

Aseară, la sediul MAI au avut loc declaraţii de presă, în urma şedinţei CNSU, susţinute de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru şi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

1000 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO. Lume în parcul Cişmigiu, la miezul nopţii. Cum au profitat românii de ridicarea stării de urgenţă

GALERIE FOTO. Lume în parcul Cişmigiu, la miezul nopţii. Cum au profitat românii de ridicarea stării de urgenţă

 

Din data de 15 mai, în România s-a declarat stare de alertă pentru o perioadă de 30 de zile. O măsură importantă care s-a adoptat este legată de deschiderea parcurilor, cu câteva excepţii
 
„Începând cu data de 15 mai, e permisă circulaţia persoanelor în interiorul localităţii cu respectarea normelor. Nu mai trebuie declaraţie. Redeschiderea parcurilor pentru public, cu excepţia locurilor de joacă pentru copii." , a spus secretarul de stat, Raed Arafat.
 
Astfel, mai mulţi locuitori ai Capitalei au profitat de ridicarea stării de urgenţă şi redeschiderea Parcului Cismigiu imediat după miezul nopţii, odată cu declararea stării de alertă, vineri 15 mai 2020. Locurile de joacă dedicate exclusiv copiilor, au rămas închise.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici