EXCLUSIV   Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Suntem pe valul doi al pandemiei, iar autorităţile insistă să organizeze alegerile parlamentare din 6 decembrie. Vor avea loc până la urmă?
  • Cum au fost alegerile locale din 27 septembrie şi ce urmează? Este PSD învins sau învingător?
  • Are şanse Gabriela Firea să devină prezidenţiabilul PSD la alegerile din 2024? Cine este candidatul-bombă pe listele PMP din Bucureşti la parlamentare
232 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Duminică, 11 octombrie, în direct de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai analizează rezultatul alegerilor locale din 27 septembrie şi îţi arată, comparând scutinele după Revoluţie încoace, cine sunt învingătorii şi cine sunt invinşii. Vei afla cum a reuşit Gabriela Firea să transforme eşecul de la Primăria Capitalei într-o victorie şi ce şanse are să candideze la Preşedinţie, iar într-o rubrică nouă, Declaraţia săptămânii, vei şti cine ia în calcul amânarea alegerilor şi de ce. Dacă eşti curios să ştii cine s-a remarcat înTopul Săptămânii, vei afla că de acum, vei regăsi nu numai politicieni, ci  şi personalităţi din toate domeniile şi vei fi surprins pe cine a a adus valul 2 al pandemiei pe primul loc. Nu în ultimul rând, Profeţia lui Cristoiu îţi dezvăluie candidatul-bombă al PMP pe Bucureşti la alegerile parlamentare din 6 decembrie şi cine se află în fotografia care face cât O mie de cuvinte. Plus revenirea lui Donald Trump după vindecarea  de COVID 19 şi în ce măsură l-a ajutat boala să recupereze în bătălia electorală pentru un nou mandat.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, duminică, 11 octombrie, începând cu ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici