HOROSCOP 4 APRILIE 2020: Zodiile care vor fi nevoite să îşi adapteze planurile de weekend unor situaţii neprevăzute

De dimineaţă, simţim influenţa conjuncţiei lui Mercur cu Neptun în Peşti. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) se bucură de creativitate şi romantism. Berbecilor şi Balanţelor li se recomandă să nu se expună la riscuri de ordin medical. Spre seară, Venus din Gemeni trasează un aspect armonios de trigon la Saturn din Vărsător, ajutând zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) să îşi adapteze planurile de weekend la circumstanţele actuale.

2491 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 APRILIE 2020: Zodiile care vor fi nevoite să îşi adapteze planurile de weekend unor situaţii neprevăzute

Sursa: Profimedia Images

HOROSCOP 4 APRILIE BERBEC
 
Dimineaţa te găseşte într-o dispoziţie meditativă şi introspectivă. Acesta este un timp bun pentru a procesa emoţiile care te încearcă în ultima vreme şi pentru a-ţi consolida echilibrul emoţional. Ai grijă să nu te întorci prea mult în trecut cu rememorarea. Spre dup-amiază, sună-ţi prietenii şi propune-le o videoconferinţă, mai ales dacă aveţi obiceiul de a vă vedea sâmbăta seara. În felul acesta, nu este nevoie să renunţi la tradiţiile voastre de zi cu zi.
 
HOROSCOP 4 APRILIE TAUR 
 
Aceasta pare să fie una dintrele acele zile în care duci acut dorul vieţii tale sociale. Totuşi, nu ar trebui să te împiedice nimic să îţi suni prietenii sau să organizaţi o întrevedere video. Vei vedea că poţi face cam aceleaşi lucruri şi de la distanţă, cu un pahar de vin în mână. În cazul unor nativi(e), a doua parte a zilei vine cu oportunităţi crescute de câştiguri din diverse surse, profesionale şi nu numai.
 
HOROSCOP 4 APRILIE GEMENI
 
Cu toate că lucrezi de acasă, este posibil ca prima parte a acestei zile să te surprindă îngropat(ă) în foarte multă treabă. Sau poate doar te surprinzi adesea gândindu-te la stabilitatea poziţiei tale la locul de muncă în această perioadă. Starea ta de spirit dă semne că se îmbunătăţeşte de la prânz încolo, când un eveniment sau o conversaţie te provoacă să priveşti lucrurile dintr-un alt unghi. Uneori, nu ai nevoie decât de altă perspectivă.
 
HOROSCOP 4 APRILIE RAC  
 
Ceva din atmosfera acestei zile te face să dai dovadă de empatie în situaţii în care altfel nu ai fi fost prea încrezător(oare). În plus, creşte în tine sentimentul că odată şi odată va fi bine şi viaţa îşi va relua cursul normal sau cel puţin un ritm mai puţin atipic decât cel din perioada aceasta. Dubiile şi întrebările fără răspuns totuşi să-şi facă loc în mintea ta, dar depinde de tine dacă le permiţi.
 
HOROSCOP 4 APRILIE LEU  
 
Şi tu eşti mai sensibil(ă) în această dimineaţă, iar acest lucru se manifestă în relaţie cu partenerul de viaţă. Te simţi cu adevărat norocos(oasă) că poţi petrece mai mult timp cu cel drag, în ciuda inerentelor conflicte care se mai aprind din când în când între voi. Profitaţi de această atmosferă care îmbie la dialog şi schiţaţi ajustări la planurile voastre comune de viitor. În fond, va trebui să vă ocupaţi de acest aspect curând.
 
HOROSCOP 4 APRILIE FECIOARĂ
 
Şi zodia naşterii tale este una pentru care astrele rezervă o dimineaţă plăcută în compania persoanei iubite. Romantismul pluteşte în aer pe plan sentimental, în ciuda vremurilor destul de tulburi pe care le trăim. În cazul în care ţi-a mai rămas ceva de făcut ieri şi lucrezi de acasă, rezervă-ţi timp pentru aceste activităţi spre seară. Atunci ţi se sporeşte productivitatea şi vei reuşi să finalizezi tot ceea ce ţi-ai propus. Dă dovadă de profesionalism.  
 
HOROSCOP 4 APRILIE BALANŢĂ
 
Din pricina oboselii sau a unor probleme de sănătate care (re)ies la iveală, eşti mai sensibil(ă) în această dimineaţă decât în mod obişnuit. Aşadar, este foarte important să te protejezi atent şi să nu faci rabat de la nicio metodă de precauţie, mai ales dacă iei contactul cu mai multe persoane. În a doua parte zilei, ţi se trezeşte pofta de călătorii, dar improvizează făcând tururi virtuale prin muzee sau vizionând videouri că destinaţii exotice.
 
HOROSCOP 4 APRILIE SCORPION 
 
În prima parte a acestei zile, se anunţă un timp bun pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubită şi/ sau cu copiii, bucurându-vă de acele preocupări de timp liber pe care le aveţi în comun şi care vă pot aduce mai aproape. Spre seară, fă-ţi timp să discuţi cu familia lucruri legate de bani şi strategia voastră comună în privinţa cheltuielilor. Este important acum să gândiţi la unison din acest punct de vedere.
 
HOROSCOP 4 APRILIE SĂGETĂTOR 
 
De dimineaţă, poţi avea parte de unele momente emoţionante în familie sau te apucă dorul de cei dragi pe care nu ar fi indicat să îi vizitezi în această perioadă. Este de înţeles dacă îţi faci griji pentru ei, dar îi poţi ajuta şi fără să îi expui la riscuri. Trebuie doar să te gândeşti la cele mai potrivite strategii în acest sens. Dup-amiaza aduce unele discuţii fructuoase cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri.
 
HOROSCOP 4 APRILIE CAPRICORN  
 
În prima jumătate a zilei de sâmbătă, felul în care comunici este unul care oferă sprijin moral celor dragi în aceste vremuri de cumpănă. Pe de altă parte, ar putea creşte şi riscul de a fi interpretat(ă) greşit în anumite contexte. În a doua parte a zilei, s-ar putea să dai peste unele oportunităţi de a câştiga ceva bani pe lângă salariu. S-ar putea să fie vorba de unele comisioane sau oportunităţi extraprofesionale foarte profitabile.
 
HOROSCOP 4 APRILIE VĂRSĂTOR 
 
Până la prânz, este esenţial să ai mare grijă cum îţi gestionezi finanţele. Nu lăsa temerile să îţi dicteze obiceiurile de consum în această perioadă. Ai nevoie de un buget stabil pentru plăţile pe care nu le poţi evita. Spre seară, eşti într-o dispoziţie bună, iar acest lucru se datorează în mare măsură şi atmosferei de acasă, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Se vede că vă prinde bine totuşi această perioadă.
 
HOROSCOP 4 APRILIE PEŞTI 
 
Eşti într-o dispoziţie creativă şi romantică în această dimineaţă, prilej numai bun să te ocupi cu activităţi care îţi dezvoltă simţul artistic şi îţi cizelează gustul pentru frumos. Sau poate pregăteşti ceva special pentru tine şi persoana iubită. Seara acestei zile s-ar putea să te surprindă însă destul de melancolic(ă). Încearcă să nu te dedai tendinţei către nostalgie pentru că există riscul să îţi afecteze starea de spirit destul de puternic. Îngrijeşte-te de tonusul mental.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici