LUARE DE OSTATICI într-un magazin din apropiere de Paris. Autorii atacului au reuşit să fugă - VIDEO

Mai multe persoane au fost luate ostatice, luni dimineaţă, într-un magazin Primark din apropiere de Paris, de către persoane înarmate, după o aparentă tentativă de a jefui magazinul, a anunţat poliţia, precizând că forţele speciale au fost trimise la faţa locului, relatează AFP în pagina electronică.

4061 afișări
Imaginea articolului LUARE DE OSTATICI într-un magazin din apropiere de Paris. Autorii atacului au reuşit să fugă - VIDEO

Zece oameni, luaţi ostatici de persoane înarmate într-un magazin din apropiere de Paris (Foto: AFP)

UPDATE 15:26 - Autorii luării de ostatici de la Paris au reuşit să fugă, fiind căutaţi de poliţie

Forţele de ordine îi caută pe cei trei bărbaţi înarmaţi care au atacat un centru comercial Primark situat la periferia nordică a capitalei Franţei. Autorii atacului au fugit din centrul comercial înainte ca forţele de ordine să intervină pentru evacuarea ostaticilor.

Poliţia franceză anchetează ipoteza unei tentative de jaf, excluzând posibilitatea unui atac terorist.

UPDATE 13:30 - Autorităţile franceze au eliberat 18 ostatici după presupusa tentativă de jaf

Ostaticii, angajaţi ai centrului comercial Primark, au fost eliberaţi într-un raid al forţelor speciale franceze.

Nu este clar dacă autorii atacului au fost arestaţi.

"În jurul orei 6.30 (8.30, ora României), doi sau trei infractori înarmaţi au intrat în magazinul Primark pentru ceea ce credem că iniţial a fost o tentativă de jaf armat", a declarat o sursă din cadrul poliţiei, referitor la incidentul din Villeneuve-la-Garenne.

Ostaticii sunt cel mai probabil angajaţi ai magazinului, care este situat în centrul comercial Quartz, relatează site-ul TheLocal.fr.

O ostatică a reuşit să dea alarma trimiţându-i un SMS prietenului ei, în care i-a spus că este ţinută captivă de doi bărbaţi înarmaţi.

Poliţia a blocat traficul în zona centrului comercial Quartz şi toate celelalte magazine din apropiere au fost închise.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici