Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

1117 afișări

MAE: 10 români răniţi în accidentul din Italia - unul în stare gravă, trei cu diagnostic rezervat

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat vineri la solicitarea MEDIAFAX că în accidentul din Italia, regiunea Puglia, în care un român şi-a pierdut viaţa, există 10 persoane rănite, din care una se află în stare gravă la reanimare, iar trei au un diagnostic rezervat.

Guvernul turc emite un mandat de arestare împotriva fostului fotbalist Hakan Şukur

Guvernul turc a emis un mandat de arestare împotriva fostului fotbalist Hakan Şukur în legătură cu tentativa de lovitură de stat de luna trecută, acuzându-l pe acesta că ar fi membru al unui grup terorist înarmat, potrivit agenţiei Anadolu, citată de The Sun.

Bogdan Olteanu a fost arestat preventiv pentru 16 zile

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis arestarea preventivă a fostului viceguvernator, Bogdan Olteanu, pentru o perioadă de 16 zile, decizia fiind definitivă. Iniţial, instanţa hotărâse ca fostul viceguvernator să stea în arest la domiciliu. El este cercetat pentru o acuzaţie de trafic de influenţă petrecut în 2008 când ocupa funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Echipa feminină de spadă cucereşte PRIMA MEDALIE DE AUR pentru România la Jocurile Olimpice de la Rio

Echipa feminină de spadă a României a învins China cu 44-38 în finala competiţiei şi a cucerit aurul olimpic. Este prima medalie de aur a României la Jocurile Olimpice de la Rio.

DIICOT anunţă că jurnaliştii britanici vor fi audiaţi prin intermediul comisiilor rogatorii

Procurorii DIICOT anunţă că îi vor cita pe jurnaliştii Sky News pentru audieri, prin intermediul unor comisii rogatorii, pentru a se stabili în ce condiţii a fost realizat materialul privind presupuşii traficanţi de arme din România, reportaj despre care anchetatorii susţin că este o înscenare.

REPORTAJ - Regina Ana: un model, un simbol de decenţă pentru cei care i-au adus un ultim omagiu. GALERIE FOTO

Personalităţi politice şi culturale sau oameni obişnuiţi, cei care au trecut joi, 11 iulie, prin Sala Tronului de la Palatul Regal pentru a-şi lua adio de la Regina Ana, au descris-o pe aceasta ca fiind un model, un simbol pentru decenţă şi nobleţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici