Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

226 afișări

Trafic restricţionat în zona Arenei Naţionale din cauza meciului dintre Steaua şi Manchester City

Traficul rutier va fi restricţionat marţi, începând cu ora 18.00, pe mai multe străzi din zona Arenei Naţionale, acolo unde se va disputa, la ora 21.45, meciul dintre Steaua Bucureşti şi Manchester City, potrivit Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Protest al transportatorilor faţă de scumpirea RCA, pe şoseaua de centură a Capitalei

Zeci de autocamioane merg cu viteză redusă pe şoseaua de centură a Capitalei, în semn de protest faţă de scumpirea RCA, un protest la nivel naţional al transportatorilor fiind anunţat pentru 14-15 septembrie.

Patru algerieni şi un marocan au fost prinşi în timp ce traversau ilegal frontiera România-Serbia - FOTO

Patru cetăţeni din Algeria şi unul din Maroc au fost prinşi de poliţiştii de frontieră în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa în România din Serbia, declarându-le autorităţilor că voiau să ajungă în state din vestul Europei, la rude, anunţă Poliţia de Frontieră.

Lia Olguţa Vasilescu nu va fi pusă sub control judiciar; decizia este definitivă - VIDEO

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, marţi, contestaţia DNA la decizia de săptămâna trecută a Tribunalului Bucureşti de neluare a măsurii controlului judiciar în ceea ce o priveşte pe Lia Olguţa Vasilescu, decizia fiind definitivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici