O gimnastă, care a primit un scor perfect de 10, şi-a inspirat coregrafia din muzica lui Michael Jackson | VIDEO

Katelyn Ohashi a primit un scor perfect de 10 pentru performanţa sa incredibilă.

390 afișări
Imaginea articolului O gimnastă, care a primit un scor perfect de 10, şi-a inspirat coregrafia din muzica lui Michael Jackson | VIDEO

O gimnastă americană şi-a inspirat coregrafia din „Thriller”-ul lui Michael Jackson | VIDEO

Gimnasta de la Universitatea din California a uimit juriul în cadrul unui concurs. Rutina sa a tăiat respiraţia juriului, dar şi a publicului, sâmbătă, la un concurs susţinut în Anaheim, California – iar utilizatorii reţelelor de socializare nu se mai satură de coregrafia gimnastei.

Atleta, în vârstă de 20 de ani, a sărit, a defilat şi s-a rostogolit pe podea pe ritmurile de muzică R&B. Mare parte din cântece fac parte din repertoriul lui Michael Jackson.

Publicul a erupt în aplauze la sfârşitului programului de un minut şi jumătate, iar atleta a primit un scor perfect de la juriu. Performanţa ireproşabilă a lui Katelyn a ajutat echipa de gimnastică a Universităţii şi le-a adus victoria în competiţia de sâmbătă.

Ohashi a mai participat la concursuri cu echipa naţională a Statelor Unite, dar a trebuit să renunţe după ce şi-a fracturat spatele şi umerii. Ea s-a alăturat echipei universitare în 2015.

După ce echipa a câştigat un titlu prestigios în Aprilie, Ohashi a dezăluit că a fost implicată într-un accident grav de maşină, cu o noapte înainte ca echipa să călătorească în al oraş pentru campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici