O groapă imensă din mijlocul oraşului Fukuoka, surpată aparent fără motiv, reparată de japonezi în doar două zile

Japonezii au reparat în 48 de ore o groapă imensă din oraşul Fukuoka, arată ziarul birtanic The Guardian.

8833 afișări
Imaginea articolului O groapă imensă din mijlocul oraşului Fukuoka, surpată aparent fără motiv, reparată de japonezi în doar două zile

Japonezii au reparat în doar două zile o groapă imensă din mijlocul oraşului Fukuoka (Sursa: The Guardian)

Groapa imensă a apărut în centrul oraşului Fukuoka în după-amiaza zilei de 8 noiembrie când pământul s-a surpat, aparent fără motiv. Nimeni nu a fost rănit. Zona a fost imediat evacuată. După ce împrejurimile au fost asigurate s-a început munca de reconstrucţie.

Drumul a fost reconstruit în doar 48 de ore, iar în restul zilelor s-a lucrat la reparaţia canalizării, instalarea de noi felinare şi alte lucrări de verificare. Drumul a fost redeschis pentru circulaţie marţi 15 noiembrie.

Primarul oraşului Fukuoka, Soichiro Takashima, a spus că terenul afectat este acum de 30 de ori mai puternic decât înainte şi că un grup de experţi încearcă să afle cauza prăbuşirii.

Media locală japoneză scrie că groapa avea 30 pe 27 de metri şi 15 metri adâncime şi a fost cauzată de o extensie a unei linii de metrou.

Muncitorii care au umplut groapa cu 6.200 de meri cubi de nisip şi ciment în 48 de ore au fost intens lăudaţi pe reţelele de socializare. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici