“Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News, Alex Lupoi, medicul care face educaţie medicală pe TikTok şi artista Paula Seling

Vlad Craioveanu te aşteaptă la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, miercuri, 18 noiembrie, de la ora 21:00.

317 afișări
Imaginea articolului “Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitaţi la Aleph News, Alex Lupoi, medicul care face educaţie medicală pe TikTok şi artista Paula Seling

Cu toţii când avem vreo afecţiune căutăm informaţii pe internet, însă de multe ori nu sunt corecte. Alex Lupoi face filmuleţe pe TikTok despre afecţiunile medicale şi a reuşit să strângă şi peste 700.000 de mii de like-uri. Afli de la Alex Lupoi cum a ajuns să facă educaţie medicală şi să studieze medicina, după ce a terminat o facultate de macanică robotică. Doctorul de pe TikToK îţi spune şi ce alte subiecte vrea să abordeze, dar şi ce reacţii a primit de la cei care îi urmăresc pagina.

De la educaţia medicală trecem la educaţia muzicală, Paula Seling îţi povesteşte despre proiectele la care lucrează acum şi cum a decis să nu renunţe la spectacolele de Crăciun, pe care le face de ani buni, ci să le trecă în online. Despre provocarea online-ului pentru artişti îţi vorbeşte Paula Seling. Artista îţi spune cum a reuşit să facă muzică şi în pandemie, dar şi să fie aproape de fani.

Nu rata ediţia specială a emisiunii “Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, miercuri, 18 noiembrie, de la ora 21:00.

Autor: Mirela Cazacu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici