Fii productiv de oriunde alături de HUAWEI MateBook D15

Articol cu conţinut publicitar.

360 afișări
Imaginea articolului Fii productiv de oriunde alături de HUAWEI MateBook D15

(P) Fii productiv de oriunde alături de HUAWEI MateBook D15

HUAWEI MateBook D15 permite desfăşurarea activităţii pe platforme multiple, permiţând utilizatorilor să lucreze fără probleme cu mai multe dispozitive pe un singur ecran.

După mai bine de un an şi jumătate de la debutul pandemiei, care a venit cu schimbări la nivel internaţional şi care a accelerat digitalizarea mutând aproape toate interacţiunile în mediul online, noul accesoriu preferat al antreprenorilor, angajaţilor sau al elevilor şi studenţilor a devenit laptopul portabil, care poate fi folosit pentru research sau meeting-uri de business de oriunde.

Însă, pentru ca laptopul să poată face faţă tuturor nevoilor pe care le putem avea atunci când nu suntem neapărat la birou sau chiar în propria sufragerie – transformată de la începutul pandemiei în noul birou – acesta trebuie să deţină câteva caracteristici importante, precum portabilitate, baterie rezistentă şi conectivitate.

Spre exemplu, un laptop numai bun pentru a fi luat peste tot şi pentru a fi folosit atunci când avem nevoie să ne conectăm la lumea virtuală – fie că este în scop personal sau pentru muncă ori studii – este laptopul portabil HUAWEI MateBook D15 cu procesor IntelCore i3, care este disponibil până pe data de 1 august la un preţ promoţional de  2.299 lei în magazinul online al companiei – www.huaweistore.ro,  fiind şi cel mai performant laptop din această categorie de preţ.

Laptopul HUAWEI MateBook D15 i3 are un ecran FullView cu o grosime de doar 5,3 mm – care îl face uşor de transportat şi de utilizat de oriunde: în parc, pe plajă, în maşină, în restaurant sau la cafenea, acasă sau la birou - şi trei cadre ultra-subţiri ce încadrează afişajul oferind, astfel, un raport ecran-corp de aproximativ 87%.

De asemenea, un alt atuu al notebook-ului este greutatea – caracteristică ce a urcat pe lista de priorităţi a cumpărătorilor în ultimul an şi jumătate, având în vedere că biroul nu mai este unul stabil. Astfel, pentru a răspunde noului trend de pe piaţă, HUAWEI MateBook D15 cântăreşte doar 1,5 kilograme (pentru varianta cu stocare de tip SSD), fiind unul dintre cele mai mici şi mai uşoare laptopuri de 15,6 inci din aceeaşi categorie de preţ, oferind o experienţă de vizionare superioară cu un nivel de portabilitate ridicat.

De ce ar mai putea avea nevoie un antreprenor, un angajat sau un elev care îşi mută biroul zilnic? De un încărcător portabil şi accesorii uşor de transportat. Astfel, HUAWEI MateBook D15 este însoţit de un încărcător portabil - care oferă utilizatorilor posibilitatea încărcării rapide a dispozitivului - multifuncţional USB-C de 65W şi un cablu USB-C la USB-C potrivit pentru toate smartphone-urile şi tabletele Huawei echipate cu un port USB-C. În plus, încărcătorul HUAWEI MateBook D15 oferă protecţie la supraîncălzire şi, astfel, opreşte automat procesul de încărcare odată ce temperatura trece peste nivelul de siguranţă setat.

Fiind echipat cu memorie de 8 GB, HUAWEI MateBook D15 are suficientă putere pentru a gestiona majoritatea aplicaţiilor existente, asigurând pentru utilizatori o experienţă fără cusur în ceea ce priveşte munca pe multe platforme multiple şi permiţând utilizatorilor să lucreze fără probleme cu mai multe dispozitive pe un singur ecran.

De asemenea, notebook-ul introduce noi caracteristici care permit ca HUAWEI MateBook şi un smartphone Huawei să partajeze un singur ecran, astfel că utilizatorii pot trage fişiere de la o interfaţă de utilizator la cealaltă pentru a transfera fişiere şi pot vizualiza conţinutul salvat în smartphone direct pe laptop. HUAWEI MateBook D15 permite conectarea a multiple accesorii, precum set de căşti cu microfon, dacă nu se doreşte utilizarea celor două microfoane şi două boxe încorporate.

În plus, unitatea SSD (SSD) din noul HUAWEI MateBook D15 este conectată la placa principală prin intermediul interfeţei PCIe de mare viteză, având suport pentru senzorul G, care protejează datele salvate pe hard disk în caz de scădere.

HUAWEI MateBook D15 face parte din seria HUAWEI MateBook D, alături de HUAWEI MateBook D14 ce au fost proiectate ţinându-se cont de nevoile tinerilor, având upgrade-uri nu doar în ceea ce priveşte procesoarele de bază, în cazul generaţiei de procesoare a 11-a, ci şi în ceea ce priveşte procesoarele grafice, în prezent fiind echipate cu noul grafic Intel® care permite notebook-urilor să gestioneze o mare varietate de sarcini complexe de procesare a imaginii cu uşurinţă.

Cel mai nou laptop de la Huawei este MateBook 13, echipat cu procesorul AMD Ryzen™ 7 3700U. HUAWEI MateBook 13 se încadrează perfect în atributele pentru care întreaga serie de produse este apreciată: inovaţie, design elegant, portabilitate şi performanţe tehnice, fiind disponibil la preţul de 2.999 lei până pe 1 august pe www.huaweistore.ro.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici