(P) Lucrezi in domeniul transportului, depozitarii sau livrarii marfurilor? Trebuie sa folosesti cutii plastic SchoellerAllibert.com!

827 afișări
Imaginea articolului (P) Lucrezi in domeniul transportului, depozitarii sau livrarii marfurilor? Trebuie sa folosesti cutii plastic SchoellerAllibert.com!

Pentru ca o marfa sa ajunga dintr-un punct in altul este necesar un proces logistic foarte bine pus la punct, cutiile utilizate pentru depozitarea sau transportul marfurilor fiind unul dintre cele mai importante detalii care trebuie avut in vedere. Fara a utiliza solutii eficiente pentru depozitarea sau transportul marfurilor acestea nu pot ajunge cu bine la destinatie, fapt care nu este acceptat. Pe piata solutiilor logistice exista foarte multe variante care pot fi utilizate pentru depozitarea sau transportul marfurilor, cutiile din plastic fiind cele mai bune motiv pentru care sunt si cele mai populare. Acestea ofera o serie de avantaje care nu pot fi egalate de catre nici o alta solutie utilizata pentru transportul sau depozitarea marfurilor. Tehnologia a avansat foarte mult motiv pentru care in momentul de fata nu mai pot fi utilizate clasicele cutii din plastic. Din dorinta de a oferi cat mai multe avantaje mediului de afaceri au aparut pe piata cutii plastic menite sa indeplineasca fara nici un fel de problema pana si cele mai exigente cerinte de pe piata.

De peste 50 ani, Schoeller Allibert ofera solutii pentru depozitarea sau transportul marfurilor

Rentabilitatea unei afaceri depinde de multe ori de micile detalii motiv pentru care detaliile trebuie tratate cu maxima seriozitate si atentie, cutiile din plastic fiind un exemplu foarte bun de detaliu care face diferenta dintre o firma eficienta din toate punctele de vedere si o firma care nu reuseste sa se ridice la nivelul dorit. Livrarea marfurilor in cele mai bune conditii este o conditie esentiala pe care trebuie sa o indeplineasca antreprenorii care activeaza in domeniul transportului de marfuri. Pentru a putea onora cu brio toate comenzile este necesara utilizarea unor cutii din plastic care sa asigure transportul sau depozitarea marfurilor in cele mai bune conditii. Astfel de cutii pot fi achizitionate prin intermediul celor de la Schoeller Allibert, liderul la nivel mondial in ceea ce priveste oferirea de solutii pentru transportul, manipularea sau depozitarea diferitelor marfuri. Avand o experienta de peste 50 ani in acest domeniu de activitate, Schoeller Allibert a inovat si continua sa inoveze si in momentul de fata pentru a putea satisface cerintele antreprenorilor care au nevoie de astfel de solutii. Atentia la detalii dar si dorinta de a oferi continuu cele mai bune solutii pentru transportarea sau depozitarea marfurilor a facut ca Schoeller Allibert sa se impuna rapid pe piata solutiilor logistice, aceasta companie fiind lider mondial si in momentul de fata. Asadar, daca esti in cautarea de solutii logistice trebuie sa apelezi la produsele oferite de catre aceasta companie. Spre deosebire de celelalte firme care ofera astfel de solutii, Schoeller Allibert ofera urmatoarele avantaje:

  • Cutiile din plastic realizate de catre aceasta companie au o capacitate de depozitare mare. Cu toate acestea nu ocupa mult spatiu pentru depozitare motiv pentru care sunt ideale in cazul in care nu dispui de mult spatiu pentru depozitarea cutiilor cu marfuri. De asemenea, acest avantaj iti ofera posibilitatea de a depozita o cantitate foarte mare de produse intr-un spatiu mic.
  • Ofera un nivel de protectie de 100%. De-a lungul anilor, Schoeller Allibert a inovat in permanenta pentru a putea livra doar produse care ofera un nivel de protectie de 100%. Personalul care lucreaza in cadrul acestei companii stie cat de important este ca produsele livrate sa ajunga cu bine la destinatie motiv pentru care au realizat si continua sa realizeze cutii din plastic care ofera un nivel de protectie de 100%.
  • Pot fi achizitionate sub diverse forme si pot fi realizate chiar si la comanda, totul pentru a putea raspunde cat mai prompt nevoilor avute de catre clienti. Este un avantaj care nu poate fi ignorat avand in vedere ca pe piata exista destul de multe solutii pentru depozitarea sau transportul marfurilor care sunt standard motiv pentru care nu reusesc sa satisfaca cerintele clientilor.
  • Indeplinesc cerintele impuse de catre autoritatile care se ocupa cu protejarea mediului inconjurator. Este de notorietate faptul ca plasticul este unul dintre materialele care polueaza mediul inconjurator motiv pentru care utilizarea acestuia trebuie limitata pe cat mai mult posibil. Schoeller Allibert respecta acest indemn motiv pentru care fabrica cutii din plastic reciclabil. In felul acesta ofera clientilor cutiile de care acestia au nevoie pentru a putea depozita sau transporta marfa si respecta in acelasi timp normele privind protectia mediului inconjurator.
  • Raportul pret – calitate este cel mai bun de pe piata. Cu toate ca pretul unei cutii din plastic nu este mare, in momentul in care achizitionezi un numar mare de astfel de cutii creste valoarea pe care trebuie sa o investesti. Pentru ca aceasta valoare sa nu afecteze buna functionare a activitatii unei firme, Schoeller Allibert ofera cel mai bun raport pret – calitate de pe piata. Avand in vedere ca fiecare proprietar de firma se gandeste in primul rand la finante, avantajul oferit de catre Schoeller Allibert este mai mult decat benefic.

Concluzii

Cutiile din plastic sunt utilizate in foarte multe domenii de activitate motiv pentru care acestea sunt foarte cautate de catre persoanele care au nevoie de astfel de cutii. Pentru ca acestea sa fie cat mai utile si sa aiba o durata de utilizare cat mai mare este necesara utilizarea unor cutii din plastic realizate tinand cont de cele mai exigente masuri privind calitatea. Astfel de produse pot fi achizitionate simplu, rapid si la un raport pret – calitate foarte bun prin intermeidul celor de la Schoeller Allibert, liderul mondial in ceea ce priveste oferirea de solutii logistice.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici