(P) Thagora pregăteşte DAAM 2020 - un eveniment dedicat profesioniştilor români din industria mobilei şi a interioarelor auto

Compania Thagora, furnizor global de tehnologie pentru industria de tăiere a pieii, organizează un eveniment cheie dedicat profesioniştilor români din industria mobilei şi a interioarelor auto, unde vor prezenta experţi internaţionali din Italia, Austria şi România.

1705 afișări
Imaginea articolului (P) Thagora pregăteşte DAAM 2020 - un eveniment dedicat profesioniştilor români din industria mobilei şi a interioarelor auto

(P) Thagora pregăteşte în luna martie evenimentul primăverii pentru industria mobilei şi interioarelor auto. Sursă foto: sungardenresort.ro

În luna septembrie sunteţi invitaţi la conferinţa Digitalizare şi Automatizare în Automotive şi Mobilă (DAAM), într-o locaţie deosebită la SunGarden Golf & Spa Resort din Cluj.

Pentru înscrieri vă puteţi înregistra aici.

Cui i se adresează

Evenimentul este util şi informativ pentru managerii de fabrici, inginerii de proces, experţii în tehnologie, reprezentanţii asociaţiilor profesionale de profil. În plus, este o ocazie excelentă de a face networking şi a sta de vorbă cu oamenii din comunitatea industriilor care lucrează cu piele, participanţii având posibilitatea de a discuta cu speakerii, cere sfaturi sau face schimb de idei într-o atmosferă relaxantă şi un cadru distins.

Temele prezentate

Un scop esenţial urmărit de organizatori este discutarea unor subiecte de actualitate, care au un impact real asupra organizaţiilor dar şi asupra noului context socio-economic, odată cu schimbările provocate de a patra revoluţie industrială.

Mai exact, temele vizează trendurile şi provocările care afectează deja industria cu scopul de a identifica soluţii şi oportunităţi relevante care pot ajuta la rezolvarea unor probleme existente ca: reducerea costurilor de producţie, competiţia crescută ca urmare a investiţiilor făcute în retehnologizare sau creşterea substanţială a complexităţii operaţiunilor de producţie.

Aşadar, toate aceste provocări vor fi adresate şi se vor oferi soluţii aplicabile pentru depăşirea lor. Câteva exemple de subiecte care vor fi discutate sunt:

● Planificarea producţiei;
● Provocări tehnice şi context economic pentru producătorii de mobilă şi interioare auto din România;
● Modernizarea procesului de tăiere a pielii naturale prin software, automatizare şi noi echipamente.

Pentru mai multe detalii privind programul pe ambele zile ale conferinţei, accesaţi pagina oficială a evenimentului.

De ce Thagora organizează DAAM?

Acum trei ani de zile, o fabrică de mobilă din Deva a făcut o schimbare majoră de furnizori. A înlocuit furnizorul german de tehnologie de tăiere a pielii cu Thagora, soluţie dezvoltată de o companie românească din Iaşi. Au realizat că soluţia Thagora este mai eficientă, utilizează o tehnologie mai avansată şi productivitatea este semnificativ mai mare.

Prezenţa la eveniment vă va da ocazia să aflaţi mai multe detalii despre această poveste şi să cunoaşteţi echipa Thagora, alături de clienţii lor, având acces la comunitatea din cele două industrii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici