Peste 47.000 de gălăţeni, la un pas de executare silită deoarece nu şi-au plătit taxele locale

  • Mii de gălăţeni sunt la un pas de executare silită deoarece nu şi-au plătit taxele şi impozitele locale.
  • Reprezentanţii primăriei spun că în termen de 15 zile de la comunicarea somaţiei şi a titlului executoriu nu se stinge debitul, se continuă măsurile de executare silită.
542 afișări
Imaginea articolului Peste 47.000 de gălăţeni, la un pas de executare silită deoarece nu şi-au plătit taxele locale

Peste 47.000 de cetăţeni, la un pas de executare silită deoarece nu şi-au plătit taxele locale

Peste 47.000 de gălăţeni sunt la un pas de executare silită deoarece nu şi-au plătit taxele şi impozitele locale, dar şi amenzile datorate bugetului local. 

Pentru a evita blocarea conturilor sau alte popriri, cei care au restanţe pe primele şase luni trebuie să plătească datoriile cât mai curând cu putinţă.

„Pentru neplata impozitelor şi taxelor locale la termenul scadent din 31 martie 2021, Serviciul Urmărire şi Executare Silită, Amenzi din cadrul Primăriei municipiului Galaţi a emis 47.605 somaţii şi titluri executorii, demarându-se astfel procedura de executare silită în vederea recuperării debitelor restante, în conformitate cu dispoziţiile art. 220 si art. 230 din Legea nr. 207/2015 privind codul de procedura fiscala, cu modificările şi completările ulterioare", precizează Primăria Galaţi.

Dacă în termen de 15 zile de la comunicarea somaţiei şi a titlului executoriu nu se stinge debitul, se continuă măsurile de executare silită, mai spun reprezentanţii Primăriei. Plăţile pot fi făcute la ghişeu, prin sistemele bancare şi on-line pe platforma naţională www.ghiseul.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici