PROMO. AZI, ora 21:00. „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News şi Mediafax.ro: Invitat este Ştefan Popescu, analist de politică externă

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 21.00.

82 afișări
Imaginea articolului PROMO. AZI, ora 21:00. „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News şi Mediafax.ro: Invitat este Ştefan Popescu, analist de politică externă
Ursula von der Leyen a fost la Bucureşti, a lăudat PNRR-ul românesc...dar, ce rămâne de rezolvat? Cum se mişcă Europa spre a patra revoluţie industrială şi de ce România aproape că stă pe loc?
 
Care sunt sursele insecurităţii europene post-Afganistan şi ce a impulsionat discuţiile despre autonomia strategică a Uniunii Europene? Ce perspective are tandemul franco-german şi cum poate România să treacă prin următoarele crize. 
 
Încotro se va îndrepta politic, militar, economic, financiar Uniunea Europeană după Angela Merkel? Câtă Americă mai este în Europa sau, din contră, câtă Europă mai este în politica externă a Americii?
 
În fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, afli răspunsuri de la invitaţii lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăieşte, ca să înveţi! Află, ca să te întrebi!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici