Tăriceanu, replică pentru Iohannis: Când nu mai ai ce să oferi, scoţi ultima carte: naţionalismul

  • Tăriceanu spune că deputaţii au făcut o greşeală nediscutand în plen iniţiativa legislativă privind autonomia Ţinutul Secuies
  • Tăriceanu îl acuză pe Iohannis de naţionalism
  • Iohannis a spus că PSD se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor
729 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, replică pentru Iohannis: Când nu mai ai ce să oferi, scoţi ultima carte: naţionalismul

Tăriceanu, replică pentru Iohannis: Când nu mai ai ce să oferi, scoţi ultima carte: naţionalismul

”Atunci când nu ai ce să oferi poporului tău, atunci când nu ai soluţîi pentru repornirea economiei, atunci când nu ai resurse să măreşti pensiile şi alocaţiile, atunci scoţi ultima carte: naţionalismul. În vremuri de criză politicienii iresponsabili folosesc această ultima armă sperând să-şi salveze scaunul. Cât de nesăbuit trebuie să fii să dai foc la ţară doar că să muţi discuţia de pe criză pe altă teme?” a scris Tăriceanu pe Facebook.

Tăriceanu mai spune că deputaţii au făcut o greşeală nediscutand în plen iniţiativa legislativă privind autonomia Ţinutul Secuiesc, însă spune că proiectul va fi respins în Senat.

”Astăzi dl Iohannis a făcut cea mai gravă acuzaţie care s-a făcut în România după decembrie 1989. El a acuzat un partid parlamentar că are o înţelegere ascunsă cu o putere străînă pentru a ceda o parte din teritoriul naţional. Acest lucru nu poate să rămână aşa. Dl Iohannis trebuie să vină în Parlament să aducă dovezile pentru această acuzaţie gravă. Această acuzaţie poate avea doar două soluţîi: ori acuzaţiile sunt adevărate şi partidul acuzat trebuie să fie interzis, ori Preşedintele României minte şi manipulează şi trebuie să-şi dea demisia şi să sufere rigorile legii.” a mai precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus că PSD se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici