Un bărbat a reclamat Halloween-ul la Protecţia consumatorilor: Incită la crimă, vrăjitorie, terorism etc

Un bărbat din Suceava a reclamat Halloween-ul la OPC Braşov, cerând ca produsele tipice, care incită la ”crimă, vrăjitorie, terorism, magie neagră şi incultură” să fie retrase, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3613 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a reclamat Halloween-ul la Protecţia consumatorilor: Incită la crimă, vrăjitorie, terorism etc

Un bărbat a reclamat Halloween-ul la Protecţia consumatorilor:

Bărbatul din Suceava a făcut o reclamaţie la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului din Braşov şi a cerut ca toate produsele care ţin de Halloween să fie retrase de pe piaţă, pe motiv că ar incita la ”crimă, vrăjitorie, terorism, magie neagră, incultură, teroare psihică a copiilor inocenţi, închinare la morţi şi satanism“.

Potrivit comisarilor CRPC Braşov, suceveanul este foarte deranjat că în această perioadă pe rafturile magazinelor se găsesc produse legate de sărbătoarea Halloween-ului.

Reprezentanţii CRPC Braşov au declarat că verifică toate reclamaţiile care au temei legal, dar aceasta se încadrează la cele ”mai deosebite“ şi stârnesc mai degrabă amuzament.

”Verificăm absolut toate reclamaţii, dacă au temei legal. În cazul de faţă, reclamaţia are caracter general. Această reclamaţie intră la categoria inedite. Nu putem decât să mergem să verificăm produse vestimentare, de decor sau alimentare care au legătură cu Halloween-ul, fiind un control tematic dedicat sărbătorii, fapt pe care îl făcem oricum la orice eveniment de acest gen. Au fost colegii mei şi zilele trecute la partea de jocuri, jucării de Halloween, dar nu au descoperit nimic ieşit din comun“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Susanu, comisar-şef CRPC Braşov.

Halloween-ul se sărbătoreşte în fiecare an pe 31 octombrie şi este o sărbătoare originară în SUA, pe care românii au împrumutat-o după '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici