US Open 2019. Simona Halep, cuvinte de laude pentru celalată jucătoare de origine română Bianca Andreescu: E o luptătoare. Merită tot ce i se întâmplă

Simona Halep a participat la o conferinţă de presă premergătoare debutului la ultimul Mare Şlem al anului, US Open, în cadrul căreia a vorbit despre aşteptările pe care le are în SUA, dar şi cele mai periculoase adversare.

1401 afișări
Imaginea articolului US Open 2019. Simona Halep, cuvinte de laude pentru celalată jucătoare de origine română Bianca Andreescu: E o luptătoare. Merită tot ce i se întâmplă

Simona Halep, cuvinte de laude pentru celalată jucătoare de origine română Bianca Andreescu: E o luptătoare. Merită tot ce i se întâmplă

A fost întrebată şi de Bianca Andreescu, de un reporter, despre relaţia cu ea, dar Simona a lăsat de înţeles că nu o cunoaşte foarte bine. ”Doar o dată ne-am antrenat amândouă”.

Totuşi, fostul lider WTA recunoaşte că este impresioată de evoluţia Biancăi: ”Am spus mereu că e o luptătoare. Merită tot ce i se întâmplă. Nu renunţă niciodată. Nu avem o legătură specială, nu suntem prietene. I-am spus în urmă cu trei ani că trebuie să facă pasul la profesionişti, dar atât. Nu e meritul meu. E o jucătoare care poate câştiga multe”, a declarat Halep în conferinţa de presă susţinută la New York.

Turneele de simplu debutează luni, de la ora 18:00, cu partida Zarina Diyas – Ashleigh Barty pe Arena centrală „Arthur Ashe”. Pe aceeaşi arenă va urma apoi Novak Djokovic, pentru ca apoi lumea tenisului mondial să asiste la blockbuster-ul primului tur, Serena Williams - Maria Şarapova. Această întâlnire a fost programată la ora 2:00 (în România).

Simona Halep intră în competiţie în ziua a doua, împotriva lui Nicole Gibbs, în jurul orei 20:00, pe terenul „Louis Armstrong”, după jocul din turneul masculin Tsitsipas – Rublev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici