Viţa de Vie, una dintre puţinele trupe care au avut concerte live după pandemie

  • Viţa de Vie este una dintre puţinele trupe din România care are din nou concerte live
  • Adrian Despot a vorbit despre următorul proiect al trupei
  • Fanii s-au bucurat să îşi revadă preferaţii în carne şi oase
272 afișări
Imaginea articolului Viţa de Vie, una dintre puţinele trupe care au avut concerte live după pandemie

Viţa de Vie, una dintre puţinele trupe care au avut concerte live după pandemie

Viţa de Vie şi-a reluat deja programul de concerte live. Sunt una dintre puţinele trupe de la noi care au îmbrăţişat concertele în aer liber cu normele de distanţare socială. Viţa de Vie a cântat acustic, la fel cum va fi şi următorul lor vinil.

„E o perioadă de tranziţie către ceva. Din păcate nu ştim către ce, dar cu siguranţă nu ne mai întoarcem la viaţa noastră de dinainte de pandemie. Aia nu mai există, a fost pusă într-un sertar şi lăsată acolo.

Am zis să scoatem să avem trei viniluri că dacă cineva e curios câte viniluri a scos Viţa de Vie răspunsul să fie la îndemână – trei”, a spus Adrian Despot. 

„Practic aceste trei viniluri ale noastre definesc Viţa de Vie. Viţa de Vie este un dragon cu trei capete, cu trei personalităţi. Avem o personalitate originară electrică, apoi avem o personalitate acustică şi apoi avem o personalitate simfonică. Astea sunt cele trei valenţe ale trupei Viţa de Vie şi vom continua cu toate trei de aici mai departe”, a continuat solistul.

„Asta este, strângem din dinţi şi sperăm ca de la anul industria asta a festivalurilor din România să funcţioneze în parametri optimi”, conchide Adi Despot. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici