Amazon a dezvăluit cele mai frecvente întrebări adresate asistentului vocal Alexa în acest an

Amazon a dezvăluit cele mai frecvente întrebări pe care utilizatorii le-au adresat asistentului vocal Alexa în 2023. Printre acestea se numără curiozităţi precum „Câte zile de naştere are Regele?" şi „Cât durează filmul Oppenheimer?".

797 afișări
Imaginea articolului Amazon a dezvăluit cele mai frecvente întrebări adresate asistentului vocal Alexa în acest an

Amazon a dezvăluit cele mai frecvente întrebări adresate asistentului vocal Alexa în acest an

Utilizatorii au manifestat interes şi pentru detalii precum înălţimea lui Lionel Messi, vârsta lui Sir Elton John şi informaţii despre viaţa personală a lui Jennifer Lopez. Întrebările despre evenimente regale, cum ar fi „Când are loc încoronarea regelui?" şi „Câţi ani are regele Charles?", au fost, de asemenea, printre cele mai populare, notează Sky News.

În condiţiile în care cinefilii au fost cuprinşi de febra Barbenheimer, succesele de box office Barbie şi Oppenheimer au ocupat primele locuri în topul întrebărilor - oamenii fiind curioşi să afle despre ce este vorba în realitate.

Ed Sheeran a fost desemnat cel mai difuzat artist, înaintea lui Taylor Swift, Lewis Capaldi şi Elvis Presley, în timp ce Flowers, de Miley Cyrus, a fost cel mai difuzat cântec al anului.

De asemenea, oamenii au fost curioşi să afle despre contul bancar al lui Ed Sheeran. Întrebările despre averea sa netă au fost depăşite doar de întrebările despre cea a lui Elon Musk.

Budinca Yorkshire a fost cea mai solicitată reţetă, urmată de clătite (reţeta de top de anul trecut) şi de banana bread. Poate o surpriză pentru a opta cea mai solicitată reţetă: somon afumat la cald, salată de linte şi rodie.

În ceea ce priveşte întrebările legate de sport, cel mai des adresată a fost „Alexa, care este scorul?".

Întrebările legate de fotbal au fost populare, dar fanii sportului au căutat şi informaţii actualizate despre cricket, Grand Prix şi Wimbledon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici