AMD a prezentat noua generaţie de procesoare. Vârful de gamă fiind "cel mai bun pentru gaming din lume"

  • AMD a prezentat noua generaţie de procesoare pentru calculator Ryzen 5000
  • Aceste procesoare sunt bazate pe ultima arhitectură Zen 3
  • Au fost anunţate 4 modele, vârful de gamă fiind "cel mai bun pentru gaming din lume"
2310 afișări
Imaginea articolului AMD a prezentat noua generaţie de procesoare. Vârful de gamă fiind "cel mai bun pentru gaming din lume"

AMD a prezentat noua generaţie de procesoare. Vârful de gamă fiind "cel mai bun pentru gaming din lume"

Dacă te întrebai care este următorul pas pentru gameri, află că AMD a lansat noile procesoare din seria Ryzen 5000. Au fost prezentate patru modele cu preţuri de la 299 de dolari până la 799 de dolari. 

SERIA AMD RYZEN 5000

  • AMD Ryzen 5 5600X - 6 nuclee - Boost 4.6GHz - 299 de dolari
  • AMD Ryzen 7 5800X - 8 nuclee - Boost 4.7GHz - 499 de dolari
  • AMD Ryzen 9 5900X - 12 nuclee - Boost 4.8GHz - 549 de dolari
  • AMD Ryzen 9 5950X - 16 nuclee - Boost 4.9GHz - 799 de dolari
 
Iar vârful de gamă este 5950X despre care AMD spune că este "cel mai bun din lume pentru gaming". Asta pentru că are nu mai puţin de 16 nuclee iar frecvenţa poate fi mărită până la 4.9 Gigaherzi.
 
Este răspunsul AMD pentru Intel care a lansat în august noul procesor i9-10900K despre care a spus că este cel mai rapid pentru gaming. AMD nu a ezitat nici să se laude cu faptul că noua generaţie de console folosesc procesoarele lor.
 
DR. LISA SU - PREŞEDINTE ŞI CEO AMD: A fost deja un an incredibil pentru gameri. Există atât de mult entuziasm pentru consolele next-gen. Suntem atât de mândri că procesorul nostru este folosit pentru noul Playstation 5.  Suntem la fel de mândri procesoarele AMD sunt folosite pe noile console Xbox Series X şi Series S 03.25
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici