Netlifx închide acest serviciu! Anunţ şi despre lansarea programului menit să elimine partajarea conturilor

Netflix a anunţat marţi că pune capăt serviciului de închiriere, lansat de companie în urmă cu 25 de ani. Serviciul, care s-a lăudat cu peste 16 milioane de abonaţi din SUA, a fost în continuă scădere în ultimul deceniu.

14902 afișări
Imaginea articolului Netlifx închide acest serviciu! Anunţ şi despre lansarea programului menit să elimine partajarea conturilor

Netlifx închide acest serviciu! Anunţ şi despre lansarea programului menit să elimine partajarea conturilor

Netflix a anunţat că pune capăt serviciului de închiriere de DVD-uri prin poştă, lansat de companie în urmă cu un sfert de secol. Serviciul, care se mândrea la un moment ca având peste 16 milioane de abonaţi din SUA, a fost în continuă scădere în ultimul deceniu şi a generat anul trecut venituri de doar 145,7 milioane de dolari.

Partajarea plătită amânată

Netflix a amânat lansarea programului său menit să elimine partajarea conturilor, spunând că creşterea preconizată a numărului de membri şi a veniturilor va fi, de asemenea, amânată, deoarece încearcă să îmbunătăţească calitatea noului serviciu.

Compania de streaming video a estimat că veniturile vor ajunge la 8,24 miliarde de dolari în al doilea trimestru, sub cele 8,47 miliarde de dolari aşteptate de analiştii de pe Wall Street. Iniţial, acţiunile sale au scăzut cu peste 10% în tranzacţiile după orele de tranzacţionare, înainte de a se redresa şi de a recupera toate aceste pierderi.

Noul serviciu de "partajare plătită" - care permite clienţilor să îşi partajeze contul cu persoane din afara gospodăriei lor contra unei taxe - a dus la o "anulare de abonamente" după ce a fost lansat pe unele pieţe, inclusiv în Canada şi Spania, a declarat Netflix într-o scrisoare adresată acţionarilor. Acest lucru a afectat creşterea "pe termen scurt" a numărului de membri, a adăugat compania.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici