Apple a lansat iOS14. Surprize uriaşe pentru fani, funcţionalităţi în PREMIERĂ

  • Apple a lansat noul său iOS14 la întâlnirea cu dezvoltatorii de la WWDC 2020. Şi, ca de obicei, noul iOS este plin de funcţii atractive.
  • Cu suportul Picture-in-Picture, utilizatorii de iPhone pot urmări acum un videoclip sau să efectueze un apel FaceTime în timp ce utilizează o altă aplicaţie.
1399 afișări
Imaginea articolului Apple a lansat iOS14. Surprize uriaşe pentru fani, funcţionalităţi în PREMIERĂ

Apple a lansat iOS14. Picture-in-Picture şi noul mod de folosire al Siri printre marile noutăţi

Apple a lansat noul său iOS14 la întâlnirea cu dezvoltatorii de la WWDC 2020. Şi, ca de obicei, noul iOS este plin de funcţii atractive. 

Iată ce vă aşteaptă când actualizaţi iPhone-ul la cea mai recentă versiune a iOS în această toamnă.

FaceTime şi apelurile telefonice şi interacţiunile Siri acceptă un design compact complet nou, care permite utilizatorilor să rămână în activitatea în care sunt.

Cu suportul Picture-in-Picture, utilizatorii de iPhone pot urmări acum un videoclip sau să efectueze un apel FaceTime în timp ce utilizează o altă aplicaţie.

Apple a prezentat cea mai mare actualizare pentru ecranul de pornire cu widget-uri redimensionate frumos şi App Library, o nouă modalitate de a accesa App Store cu App Clips, actualizări puternice pentru mesaje şi multe altele.

Noile widget-uri prezintă informaţii în timp util şi pot fi fixate în dimensiuni diferite pe orice pagină a Ecranului de pornire. Utilizatorii pot crea o stivă inteligentă de widget-uri, care foloseşte informaţiile de pe dispozitiv pentru a suprafeţa widget-ului potrivit în funcţie de timp, locaţie şi activitate.

Pagini pe ecranul principal pot afişa widget-uri care sunt personalizate pentru muncă, călătorii, sport, divertisment şi alte domenii de interes.

La sfârşitul paginilor de pe ecranul principal se află App Library, un nou spaţiu care organizează automat toate aplicaţiile unui utilizator într-o singură vizualizare simplă, uşor de navigat şi suprafeţe inteligente care pot fi utile în acest moment. Utilizatorii pot alege câte pagini de pe ecranul de întâmpinare pentru a afişa şi ascunde uşor paginile pentru un acces mai rapid la App Library.

FaceTime şi apelurile telefonice şi interacţiunile Siri acceptă un design compact complet nou. Cu suportul Picture-in-Picture, utilizatorii de iPhone pot urmări acum un videoclip sau să efectueze un apel FaceTime în timp ce utilizează o altă aplicaţie.

„IOS 14 transformă cele mai iconice elemente ale experienţei iPhone, începând cu cea mai mare actualizare pe care am făcut-o vreodată la Ecranul de pornire”, a spus Craig Federighi, vicepreşedintele principal al Apple Engineering. „Cu widget-uri redimensionate frumos pe Ecranul de pornire, App Library care organizează automat toate aplicaţiile şi Clipsurile de aplicaţii care sunt uşor de descoperit, iPhone devine şi mai puternic şi mai uşor de utilizat.”

Biblioteca de aplicaţii grupează automat toate aplicaţiile în foldere mari care arată cele mai recente aplicaţii utilizate. Puteţi căuta aplicaţii cu o casetă de căutare în partea de sus, puteţi vedea sugestii automate în caseta din stânga sus şi aplicaţii folosite recent în caseta din dreapta sus. Folderele vor fi, de asemenea, organizate automat pe categorii, cum ar fi Social, Health & Fitness etc.

Preluarea pe ecran complet a lui Siri va deveni în cele din urmă un lucru trecut. Când declanşaţi Siri în iOS 14, va afişa pur şi simplu „blob” Siri în partea de jos a afişajului şi o mulţime de rezultate vor apărea ca o notificare în partea de sus a ecranului.

Previzualizarea dezvoltatorului iOS 14 este disponibilă pentru membrii Programului pentru dezvoltatori Apple la developer.apple.com începând de astăzi, iar o versiune beta publică va fi disponibilă pentru utilizatorii iOS luna viitoare la beta.apple.com. Noile funcţii software vor fi disponibile în această toamnă ca o actualizare software gratuită pentru iPhone 6s şi versiuni ulterioare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici