Apple va deschide primul magazin online din Vietnam

Apple a anunţat vineri că va deschide primul său magazin online în Vietnam săptămâna viitoare, în timp ce producătorul iPhone mizează pe pieţele emergente pentru a stimula creşterea pe fondul încetinirii vânzărilor în China.

72 afișări
Imaginea articolului Apple va deschide primul magazin online din Vietnam

Apple va deschide primul magazin online din Vietnam

Deschiderea de pe 18 mai vine la doar câteva săptămâni după ce compania din Cupertino, California, a deschis primele magazine Apple în India - Mumbai şi Delhi.
 
Tim Cook, directorul general al Apple, pariază că pieţele emergente vor oferi mai multe oportunităţi de creştere, cu populaţii mai tinere şi relativ puţine iPhone-uri, relatează Reuters
 
Apple nu a precizat când intenţionează să deschidă magazine fizice în Vietnam, care are o populaţie de 100 de milioane de locuitori.
 
"Suntem mândri să ne extindem în Vietnam", a declarat Deirdre O'Brien, vicepreşedinte senior al Apple pentru retail.
 
Magazinele online preced adesea deschiderea de magazine retail. Apple vinde deja produse în Vietnam prin intermediul unor vânzători autorizaţi şi are mai mulţi furnizori care îi asamblează gadgeturile în ţară pentru export.
 
Apple a lansat pentru prima dată un magazin online în India în 2020.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici