Arma secretă cu care Ucraina vrea să oprească ofensiva Rusiei. Vine din SUA şi costă 3.000 de dolari

Oficial, NATO şi SUA nu sunt în război cu Rusia, dar atât din Europa, cât şi de peste Ocean continuă să fie alimentată rezistenţa ucraineană.

52505 afișări
Imaginea articolului Arma secretă cu care Ucraina vrea să oprească ofensiva Rusiei. Vine din SUA şi costă 3.000 de dolari

Arma secretă cu care Ucraina vrea să oprească ofensiva Rusiei. Vine din SUA şi costă 3.000 de dolari

SUA nu rămâne insensibilă la apelurile disperate formulate de Volodimir Zelenski, care le cere americanilor să-i sprijine ţara cu armament, în războiul contra Rusiei.

Media americană anunţă că în Ucraina urmează să sosească, dacă nu chiar au ajuns deja, drone-kamikaze.

AICI, totul despre arma de 3.000 de dolari cu care Ucraina vrea să doboare Rusia în războiul început pe 24 februarie.

De altfel, donele sunt la modă în război. Una a explodat joi în Croaţia a survolat spaţiul aerian al României. O alta a aterizat în curtea unui bistriţean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici