BMW a creat un wingsuit electric capabil să prindă 300km/h

  • BMW a pornit un parteneriat cu pilotul profesionist Robert Salzmann şi au construit un wingsuit.
  • Motorul electric este capabil de 25.000 rotaţii pe minut
  • Pilotul profesionist Peter Salzmann a testat costumul
910 afișări
Imaginea articolului BMW a creat un wingsuit electric capabil să prindă 300km/h

Sursa foto: bmwblog.com

BMW nu se mai rezumă doar la maşini. Compania a creat şi un costum cu care poţi zbura cu 300 de kilometri pe oră!

BMW a pornit un parteneriat cu pilotul profesionist Robert Salzmann. Austriacul este un reper pentru pasionaţii de zbor cu wingsuit. În urma colaborării a rezultat un costum electric. Costumul are două propulsoare ajutate de motorul electric de 10 cai putere.

În zborul de test, Salzmann şi alţi doi piloţi au sărit dintr-un elicopter la o altitudine de 3.000 de metri. Salzmann nu s-a oprit însă aici.

Dacă apeşi pe butonul magic de pe costum, motorul ajunge la 25 de mii de rotaţii pe minute. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici