O replică a maşinii Aston Martin DB5 s-a vândut cu 200.000 de dolari. Cine a condus maşina în trecut

  • O replică a maşinii 1964 Aston Martin DB5 a fost vândută cu 200.000 de dolari
  • Maşina a fost creată de John Stears pentru franciza James Bond
  • Replica nu este funcţională, însă are gadgeturi folosite în filme
491 afișări
Imaginea articolului O replică a maşinii Aston Martin DB5 s-a vândut cu 200.000 de dolari. Cine a condus maşina în trecut

O replică a maşinii Aston Martin DB5 s-a vândut cu 200.000 de dolari. Cine a condus maşina în trecut

Dacă îţi spun că o replică de Aston Martin din filmele James Bond a fost vândută cu 200 de mii de dolari, nu te vei mira.

Ce este însă cu adevărat surprinzător este că replica nu funcţionează! Nu poate fi scoasă din garaj, este doar de colecţie. Modelul a devenit celebru după ce a apărut în filmul Goldfinger, din 1964, din seria James Bond. Regretatul Sean Connery a fost cel care a condus-o în film.

Chiar dacă nu o poate scoate pe şosea, noul proprietar al replicii se poate bucura de gadgeturile speciale. Are o telecomandă care le activează. Modelul vine cu placă de înmatriculare rotativă sau scut anti-glonţ şi multe alte surprize.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici