Canon, gardianul posturii corecte la birou

  • Canon a lansat un concept de cameră video care ajută persoanele care lucrează la birou
  • Camera monitorizează felul în care o persoană stă pe scaun
  • Dacă poziţia este greşită sau persoana nu s-ar ridicat timp de o oră, trimite notificare
335 afișări
Imaginea articolului Canon, gardianul posturii corecte la birou

FOTO: YouTube/Canon Imaging Plaza

Dacă înainte de pandemiei aveai o viaţă activă, acum este mai dificil. Stai în scaun cu orele şi pot să apară probleme medicale. O cameră video te poate scăpa de griji.

Canon vrea să le ia faţa rivalilor Nikon şi Sony cu o cameră atipică. Nu o poţi folosi pentru filmat. Are forma unui ou şi un scop precis: să monitorizeze felul în care o persoană stă aşezată pe un scaun. Dacă stai greşit pentru o perioadă mai lungă de timp, îţi atrage atenţia. Iar dacă ai petrecut mai mult de o oră aşezat pe scaun, o să îţi trimită notificare. Momentan, este doar un concept însă are şanse mari să devină realitate.
 
„Ceea ce contează este postura. Nu este o problemă dacă stai greşit pentru o scurtă perioadă de timp, dar dacă stai încontinuu poţi să înţepeneşti. Acest device atrage atenţia asupra posturii tale”, prezintă cei de la Canon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici